Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σαρωτικός ο ΟΦΗ, 4-0 τον Εθνικό

Σαρωτικός ο ΟΦΗ, 4-0 τον Εθνικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ με μπροστάρη τον Θανάση Πατηνιώτη ο οποίος είχε ένα γκολ και μια ασίστ, συνέτριψε με 4-0 τον Εθνικό στο "Γεντί Κουλέ" για τη 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα.

Ο Φωστήρας "κόλλησε" στο μηδέν στα Ζωνιανά, με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή και ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά συντρίβοντας στο "Γεντί Κουλέ" με 4-0 τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Σε ρόλο ηγέτη για τους Κρητικούς, ο Θανάσης Πατηνιώτης, σκόρερ του δευτέρου γκολ αλλά κι ο άνθρωπος από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ, με συμπαραστάτες του Αλέξη Περογαμβράκη και Κώστα Κιάσσο.

Ενώπιον 300 φιλάθλων, οι οποίοι προσήλθαν στο "Γεντί Κουλέ", ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Εθνικό. Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έφθασαν κοντά στο γκολ αρκετά νωρίς, Στο 10ο λεπτό ο Περογαμβράκης, αφού παρέλαβε ωραία την μπάλα μετά την κεφαλιά-πάσα του Πιθαρούλη, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ αλλά αυτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βουτσινά.

Οι αμυντικοί του Εθνικού απομάκρυναν με δυσκολία τον κίνδυνο στη φάση του 15ου λεπτού, ο ΟΦΗ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρηση φάσεις επικίνδυνες για την εστία του Εθνικού.

Η κεφαλιά του Πιθαρούλη στο 39ο λεπτό, πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Βουτσινά, ενώ και το σουτ του Φραγκουλάκη πέρασε λίγο άουτ στο 44ο. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να έφερε προβληματισμό στους γηπεδούχους, αλλά το δεύτερο ξεκίνησε ιδανικά.

Ο Πατηνιώτης έκανε εξαιρετική σέντρα, ο Αλέξης Περογαμβράκης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ στο 48ο λεπτό. Αυτό το γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (52') ο Πατηνιώτης - ο οποίος είχε δώσει την ασίστ στον Περογαμβράκη στο πρώτο γκολ - με εκπληκτικό σουτ στον αέρα έκανε το 2-0.

Καταιγιστικός ο ΟΦΗ έφθασε και στο τρίτο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά. Σκόρερ ο Στέφανος Μαρτσάκης, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγο νωρίτερα, με καταπληκτικό πλασέ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Βουτσινά.

Την υπογραφή του θριάμβου του ΟΦΗ επί του Εθνικού έβαλε ο Κώστας Κιάσσος με "κεραυνό" έξω από την περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Σαχινίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερολύμος (46' Μπένας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου, Σουλελές

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ