Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ραγκαβίνας: "Η φυσική θέση του Άρη είναι στη Super League"

Ραγκαβίνας: "Η φυσική θέση του Άρη είναι στη Super League"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό, φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Καμπανιακού, Γιώργος Ραγκαβίνας, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη και για τους "κίτρινους".

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Focus Fm 103,6", φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Καμπανιακού, Γιώργος Ραγκαβίνας, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του και τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Άρη. Mάλιστα, στο τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίαςέκανε έκκληση σε όλους τους φορείς να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Σχετικά με την ομάδα του Καμπανιακού:

Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα και μάλιστα εδώ και 6 χρόνια έχουμε μία πολύ καλή και σταθερή παρουσία. Μάλιστα, πέρυσι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο πήραμε την τρίτη θέση.

Θεωρώ πως και χθες δείξαμε δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος, αφού η ομάδα διαθέτει και πολύ εμπειρία αλλά και αστείρευτο ταλέντο.

Βέβαια υπάρχουν παίκτες μας που κάνουν κι άλλες δουλειές, παίκτες που είναι φοιτητές, αλλά δεν παύουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα και φυσικά αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε.

Σχετικά με την ιστορία της ομάδας:

H ομάδα μας έχει πολύ μεγάλη ιστορία. Έχει βγάλει πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Επιπλέον και ο κόσμος στηρίζει πολύ την προσπάθεια που γίνεται και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να έρθει ακόμη περισσότερο κοντά μας.

Σχετικά με την ομάδα του Άρη:

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ξέραμε ότι είναι πολύ δυνατός στα στημένα, κάτι στο οποίο δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στην αρχή του αγώνα περιμέναμε τον Άρη, θέλοντας να δούμε πώς παίζει και στη συνέχεια χτυπήσαμε στην κόντρα, πετυχαίνοντας εν τέλει μια πολύ μεγάλη νίκη, κάτι το οποίο πίστευα μέσα μου, γιατί όπως προείπα έχουμε πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα.

Τώρα όσον αφορά γενικότερα την ομάδα του Άρη, σίγουρα είναι πολύ λυπηρό γι’αυτό το τεράστιο σωματείο που ο κόσμος του το ακολουθεί παντού να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί εμείς να χαιρόμαστε που μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιες ομάδες, αλλά η φυσική θέση του Άρη είναι στη Super League.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ