Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου για την Football League 2

Πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου για την Football League 2
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/10) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2 η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου. Δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και πόσες ομάδες προβιβάζονται και υποβιβάζονται

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/10) στα γραφεία της Football League-Football Leagu 2, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League 2, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Ο 1ος όμιλος έχει 13 ομάδες (θα ολοκληρωθεί στις 12 Μάιου) και ο 2ο όμιλος έχει 12 (θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου)) και στην Football League θα προβιβαστούν δύο ομάδες από κάθε όμιλο.

Συγκεκριμένα, θα προβιβαστούν απευθείας οι δύο πρώτοι, ενώ οι άλλοι δύο θα προκύψουν από τα play off που θα γίνουν μεταξύ των θέσεων 2-5.

Επίσης υποβιβάζονται απευθείας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα οι δύο τελευταίες ομάδες των δύο ομίλων, και play out για την παραμονή θα παίξουν οι δύο τρίτες από το τέλος ομάδες της βαθμολογίας.

Σε ό,τι αφορά την κλήρωση, από τον 1ο όμιλο ξεχωρίζουν τα ματς Πανηλειακός-Καλαμάτα και Κεραυνός Γλυφάδας-Φωστήρας, ενώ από τον 2ο όμιλο ο αγώνας Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

1ος όμιλος

Αχαρναϊκός-Ρούβας

Πανηλειακός-Καλαμάτα

Αστέρας Μαγούλας-Παναιγιάλειος

Κεραυνός Γλυφάδας-Φωστήρας

Εθνικός Αστέρας-Κόρινθος

Προοδευτική-Χανιά

Ρεπό: Επισκοπή

2ος όμιλος

Βατανιακός-Δόξα Κρανούλας

Κασσιώπη-Απόλλων Καλαμαριάς

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Οικονόμος Τσαριτσάνης

Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ακαδημία Πλαταμώνα-Ζάκυνθος

Οδυσσέας Κορδελιού-Τηλυκράτης Λευκάδας

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ