Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολύ ξύλο στο Κηφισιά - Αστέρας Βάρης

Πολύ ξύλο στο Κηφισιά - Αστέρας Βάρης
Κηφισιά, Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κηφισιά και Αστέρας Βάρης τέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή (24/4) με... φόντο την παραμονή στη Γ' Εθνική. Το αθηναϊκό ντέρμπι στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στην ανάπαυλα. Πολύ ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Αστέρα Βάρης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, που ολοκληρώθηκε στο 0-0, στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν κυρίως στην ανάπαυλα, αλλά και με το φινάλε του ματς.

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στην κατηγορία και τα πνεύματα ήταν τεταμένα. Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους, οι παίκτες και οι παράγοντες των δύο ομάδων συγκρούστηκαν και επί πέντε λεπτά επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Βάρης κατήγγειλαν πως στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν άτομα που δεν είχαν σχέση με τις δύο ομάδες, ενώ ζήτησαν και την οριστική διακοπή του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες του τραυματίστηκαν στα επεισόδια. Εντέλει το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση.

Εστίας... φωτιάς "άναψαν" και στο τέλος της αναμέτρησης, όχι όμως στην ίδια έκταση με όσα έγιναν στο ημίχρονο. Ο τεχνικός της Κηφισιάς Στέλιος Γιαννακόπουλος δήλωσε στο Sport24.gr: " Ξεχνάμε όσα έγιναν και κοιτάμε μπροστά. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, όχι όμως ότι ήταν κακό το 0-0 για εμάς. Καλό Πάσχα σε όλους". Η Κηφισιά με το 0-0 είναι στην 9η θέση με 40 βαθμούς, ενώ ο 10ος Αστέρας Βάρης, που έτσι υποβιβάζεται στο τοπικό, έχει 37 βαθμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (62′ Παληαρούτας), Γκεμίσης, Ντούλιας (84′ Χίος), Καλογέρης (75′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ιωσήπου, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας (87′ Κουϊρουκίδης), Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Ντάγκρας, Αγκόλι, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Παπασάβας (74′ Γεωργιάδης).

Τα παιχνίδια που απομένουν:

Κηφισιά: 29η αγωνιστική: Γλυφάδα - Κηφισιά, 30ή αγωνιστική: Κηφισιά - ΠΑΟ Κρουσώνα

Αστέρας Βάρης: 29η αγωνιστική: Αστέρας Βάρης - Τριγλία Ραφήνας, 30ή αγωνιστική: Γλυφάδα - Αστέρας Βάρης

* Στο ματς του πρώτου γύρου ο Αστέρας Βάρης είχε νικήσει 2-1 την Κηφισιά.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Φωστήρας 62

...........................................................

2. ΟΦΗ 62

3. Τριγλία Ραφήνας 56

4. 49 Εθνικός 55

5. Ιάλυσος 52

6. Ερμής Ζωνιανών 47

7. Ιωνικός 43

8. Ηλυσιακός 43

9. Κηφισιά 40

...........................................................

10. Αστέρας Βάρης 37

11. ΠΑΟΚρουσώνα 29

12. Ατρόμητος Πειραιά 29

13. Επισκοπή 27

14. Ηράκλειο 20

15. Γλυφάδα 10

16. Τράχωνες Αλίμου 9

* Ο Κεραυνός Γλυφάδας έχει -3 βαθμούς με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ