Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Πατσατζόγλου η Προοδευτική!

Πήρε Πατσατζόγλου η Προοδευτική!

Σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για την Προοδευτική, με την ομάδα του Κορυδαλλού να ενισχύεται με την απόκτηση του άλλοτε διεθνούς ακραίου μπακ, Χρήστου Πατσατζόγλου.

Η διοίκηση της Προοδευτικής, της οποίας ηγείται ο Νίκος Λεμονής, ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Πατσατσόγλου, κάνοντας μια σπουδαία κίνηση για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής. Ο άλλοτε διεθνής άσος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς φέτος έχει ήδη καταγράψει τρείς συμμετοχές με την φανέλα του Α.Ο Χαλκίς, ενώ είχε και δύο γεμάτες σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών (37 συμμετοχές και 4 τέρματα).

Στην καριέρα του, ο 37χρονος έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία για εννέα χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδος και τέσσερις κυπελλούχος, ενώ έχει περάσει και από Σκόντα Ξάνθη, ΑΕΚ, Ομόνοια Λευκωσίας και ΠΑΣ Γιάννενα. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο για 45 φορές, έχοντας συμμετάσχει στην τελική φάση του Euro 2008 και στο Μουντιάλ του 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο δυναμικό της Προοδευτικής ανήκει πλέον ο Χρήστος Πατσατζόγλου έπειτα από τις μεθοδικές ενέργειες της διοίκησης της Προοδευτικής η οποία πριν λίγα λεπτά ολοκλήρωσε την μεταγραφή. Ο 37χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ ή δεξιός οπισθοφύλακας έχοντας 45 συμμετοχές και 1 γκολ με το εθνόσημο ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ξανθή για να ακολουθήσει η πολυετής θητεία του στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε και όλα τα τρόπαια της καριέρας του.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή Ψαχνών. Προηγούμενη ομάδα του την φετινή χρονιά ήταν ο Α.Ο Χαλκίδας με τον οποίο αγωνιζόταν στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μέχρι και πριν λίγες ημέρες. Ευχόμαστε η κίνηση της διοίκησης να ενισχύσει και στην πράξη την άμυνα της ομάδα μας αφού η αξία του ποδοσφαιριστή είναι ήδη γνωστή".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ