Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Πετάει" η Χαλκίδα για Σαντορίνη με διαφορετικά δρομολόγια

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗ// ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Αυλωνίτης EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας υποχώρησαν και αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη για το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό. Η δήλωση του προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη στο Sport24.gr.

Την Κυριακή (12/11, 15.00) ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τη Χαλκίδα για την 6η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Εύβοιας ήταν να μην ταξιδέψει για τη Σαντορίνη, αφού οι ποδοσφαιριστές της δεν έχουν λάβει χρήματα και για να πιέσουν καταστάσεις δεν θέλησαν να μπουν στο καράβι.

Τελικά το βράδυ του Σαββάτου (11/11) υποχώρησαν, έβαλαν "νερό στο κρασί τους" και θα μεταβούν στη Σαντορίνη, αεροπορικώς. Επειδή όμως τελευταία στιγμή δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψουν όλοι με μία πτήση, λόγω έλλειψης θέσεων, αυτό θα γίνει με διαφορετικά δρομολόγια.

Ο προπονητής της Χαλκίδας, Αντώνης Αυλωνίτης, μίλησε στο Sport24.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και ανέφερε: " Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές, για άλλη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και παρά την αρχική τους άρνηση να μπουν στο καράβι για τη Σαντορίνη, τελικά υποχωρούν, αλλά εκτιμώ για τελευταία φορά.

Η μετάβασή μας θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα με διαφορετικά δρομολόγια, λόγω έλλειψης θέσεων, και παρά τις σοβαρές απουσίες (Τσίγκρος, Μπακομήτρος, Μπουσινάκης, Εμέκα), η ομάδα θα πάει στη Σαντορίνη για να δείξει χαρακτήρα και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Άλλωστε η Χαλκίδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα".

Και να σκεφτεί κανείς ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Χαλκίδα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο στη Football League, ενώ κι εφέτος η ομάδα τα καταφέρνει περίφημα, αφού είναι δεύτερη με 10 βαθμούς, στο -3 από τον Αήττητο Σπάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν ταξιδεύουν για Σαντορίνη οι απλήρωτοι παίκτες της Χαλκίδας
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ