Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πέρασε με ανατροπή ο Άρης, 2-1 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Πέρασε με ανατροπή ο Άρης, 2-1 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης προηγήθηκε αλλά ο Άρης με τα γκολ των Καπνίδη και Ντούνη έφυγε τη νίκη (1-2), συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής και διατήρησε τη διαφορά 7 βαθμών από το Νέστο Χρυσούπολης.

Αν κι αιφνιδιάστηκε, ο Άρης συνήλθε γρήγορα και έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, διατηρώντας τη διαφορά επτά βαθμών από το δεύτερο της κατάταξης του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξε το σκορ με το "καλημέρα". Για την ακρίβεια 20 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς, όταν η άμυνα του Άρη ολιγώρησε, ο Σιδηρόπουλος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας του Τζινάρ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Άρη, που ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό. Ο Καπνίδης έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δεληχατζή. Στο 31ο λεπτό ο Πόι δεν κατάφερε να σκοράρει μετά την εξαιρετική πάσα του Ανδρέα Τάτου.

Στο 33', ωστόσο, ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τον Άρη όταν ο Μάρκος Ντούνης - μετά από φάση διαρκείας - εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και διαμόρφωσε το τελικό - όπως έμελλε να αποδειχθεί - 1-2.

Ο Άρης θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Αργεντινός φορ των "κιτρίνων", Μάουρο Πόι, είχε άστοχη τελική επιλογή στις περιπτώσεις κατά τις οποίες βρέθηκε σε θέση βολής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ