Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο... πρόεδρος στον Sport24 Radio 103,3!

Ο... πρόεδρος στον Sport24 Radio 103,3!

Ο "πρόεδρος" που έγινε viral και ένθερμος οπαδός της Σπάρτης, Λεωνίδας Σαμπατάκος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη (AUDIO).

O Λεωνίδας Σαμπατάκος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο πρόεδρος της Σπάρτης, αλλά αυτό είναι το παρατσούκλι που του έχει αποδοθεί, λόγω της αγάπης του για την ομάδα. "Για πλάκα ξεκίνησε εδώ και τρεις μήνες, με ένα φίλο που έχει μια καφετέρια. Έχουμε βγάλει 23 βίντεο", υποστήριξε ο… πρόεδρος, για το βίντεο που από την Κυριακή έχει γίνει viral.

"Η ομάδα πάει τραίνο. Ο κόσμος την βοηθάει δεν την σταματάει τίποτα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή (10/4) στην Μανωλάδα, σε δύο εβδομάδεςμπορούμε να κάνουμε φιέστα", είπε ο Λεωνίδας Σαμπατάκος. για την πορεία της Σπάρτης που πάει φουλ για άνοδο στην Football League.

Για το… σκηνικό που στήθηκε με τα δύο lap top και τα εφτά (!) κινητά, δικαιολογήθηκε ότι τα έχει γιατί "τελειώνει γρήγορα η μπαταρία, δεν κρατιέμαι με τίποτα".

Τέλος, έκανε και αποκαλύψεις για τα πλάνα της ομάδας: "Ήταν στο γήπεδο και ο χρηματοδότης μας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μπορεί να μας φτιάξει και γήπεδο, γιατί αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την Football League".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ