Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Άρης "ισοπέδωσε" την Κοζάνη, 5-1 στο "Κλ. Βικελίδης"

Ο Άρης "ισοπέδωσε" την Κοζάνη, 5-1 στο "Κλ. Βικελίδης"
Ν' Λουντούλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις 21 νίκες έφτασε στη Γ' Εθνική ο Άρης, ο οποίος συνέτριψε 5-1 την Κοζάνη στο "Κλ. Βικελίδης", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Τρία δοκάρια στο παιχνίδι, στο 4-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Καταιγιστικός ήταν ο Άρης απέναντι στην Κοζάνη, στο παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, το οποίο παρακολουθήσατε σε live streaming μετάδοση μέσω του Sport24.gr. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε εύκολα με 5-1, σημειώνοντας τα τέσσερα γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 4', όταν από ωραία προσπάθεια του Καζναφέρη από αριστερά, ο Κόκε πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά ο Βουτσιάς έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Καπνίδης από κοντά έκανε την καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 8' η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε δοκάρι. Ο Ντούνης έκανε το σουτ μέσα και δεξιά στην περιοχή, από πάσα του Κόκε, η μπάλα χτύπησε στην αριστερή δοκό.

Στο 17' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Από βολέ του Τζόρτζεβιτς ο Τσικόπουλος νίκησε σε μονομαχία τον Βουτσιά, βρέθηκε απέναντι στον Σιδεράκη, τον ξεπέρασε και με πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 29' οι "κίτρινοι" είχαν δεύτερο δοκάρι (οριζόντιο), σε σουτ του Κόκε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, από πάσα του Ν' Λουντούλου. Τον δείκτη του σκορ στο 3-1 ανέβασε ο Καπνίδης από το σημείο του πέναλτι (34'), το οποίο κέρδισε ο Ν' Λουντούλου σε μαρκάρισμα του Αλιατίδη.

Ο Άρης "ισοπέδωσε" την Κοζάνη, 5-1 στο "Κλ. Βικελίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, στο 45', ο Κόκε εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ της Κοζάνης δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά, ο Ν' Λουντούλου που... παραμόνευε πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ βρήκε δίχτυα ( 4-1). Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν ήταν τόσο καλό. Ο Άρης ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει και σε πέμπτο γκολ, πάλι με πέναλτι, πάλι με τον Καπνίδη (έφτασε τα 16 γκολ εφέτος). Ο Ντούνης στο 84' ανατράπηκε στην περιοχή της Κοζάνης και ο στράικερ του Άρη δεν άφησε την ευκαιρία αναξιοποίητη, κάνοντας το 5-1.

Ο Άρης "ισοπέδωσε" την Κοζάνη, 5-1 στο "Κλ. Βικελίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κοζάνη στο 92' είχε την δυνατότητα να μειώσει, αλλά η κεφαλιά του Ηλία σταμάτησε στο δοκάρι του Σιδεράκη. Ο Αρης έφτασε τους

Θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τα γκολ: 4' Κόκε, 6', 34' πεν., 85' πεν. Καπνίδης, 45' Ν' Λουντούλου - 17' Τσικόπουλος

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Σαμαράς (58' Ντόγος), Ιντζίδης, Ρόβας, Καλογέρης, Ντούνης, Ν' Λουντούλου (65' Κυβελίδης), Κόκε (46' Πόι), Καπνίδης.

ΚΟΖΑΝΗ: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71' Ζαχαριουδάκης), Αλιατίδης, Τσικόπουλος Ηλίας, Τσικόπουλος Γιάννης, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85' Παπανώτας), Χαταμάι (60' Τσαγκαλίδης).

Διαιτητής: Σιδερίδης Β. (Καστοριάς)

Βοηθοί: Kεσίκογλου Γ. (Πέλλας) – Μίσκος Β. (Πέλλας)

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ