Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αγγελόπουλος θέλει να φτιάξει γήπεδο στον Πειραιά για τον Εθνικό

Ο Αγγελόπουλος θέλει να φτιάξει γήπεδο στον Πειραιά για τον Εθνικό

Ο Αλέξης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, παρουσία της βουλευτού Α Πειραιώς κ. Γεωργίας Γεννιά και συζήτησαν για γήπεδο ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιά στο ΣΕΦ.

Μια συνάντηση που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του Εθνικού Πειραιά έγινε σήμερα το μεσημέρι. Ο πρόεδρος του τμήματος ποδοσφαίρου Αλέξης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας, παρουσία της βουλευτού Α Πειραιώς κ. Γεωργίας Γεννιά και συζήτησαν το μείζον θέμα της ομάδας ποδοσφαίρου. Δηλαδή το γηπεδικό.

Ο Εθνικός αναζητεί εδώ και χρόνια την στέγη του και χάρη στις προσωπικές ενέργειες του Αλέξη Αγγελόπουλου, φαίνεται να βρίσκει τη λύση. Ο κ. Αγγελόπουλος έχει κρατήσει ζωντανό το τμήμα ποδοσφαίρου του Εθνικού τα τελευταία χρόνια και η ομάδα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, έχοντας πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσει. Η πιο μεγάλη είναι το γήπεδο κι αυτό το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση. Ο Εθνικός θέλει χώρο στο ΣΕΦ για να φτιάξει το δικό του γήπεδο και Περιφέρεια είναι θετική προς αυτή την κατεύθυνση. Η επόμενη κίνηση θα γίνει σε νέα συνάντηση, που θα παραστούν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Πειραιώς κ. Μώραλης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει: "Σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ο κ. Αλέξιος Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας, παρουσία της βουλευτού Α Πειραιώς κ. Γεωργίας Γεννιά. Στην εν λογω συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο γηπεδικο, με εκτενείς αναφορές εκατέρωθεν ως προς την παρούσα κατάσταση σχετικά με το φλέγον θέμα της κατασκευής γηπέδου για τον Εθνικό Πειραιώς . Κατόπιν αυτού, κρίθηκε αναγκαία μια εκτεταμένη σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γαβρίλης και ο Δήμαρχος Πειραιώς κ. Μώραλης ,ώστε να συζητηθούν τα πρακτικά θέματα και να υπερπηδηθούν τα όποια κωλύματα, σύσκεψη που η κ. Δούρου προσδιόρισε στο να διεξαχθεί άμεσα, και πιο συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα στα γραφεία της Περιφέρειας".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ