Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ντέρμπι από τα παλιά στη Νίκαια, Ιωνικός-Προοδευτική 1-1

Ντέρμπι από τα παλιά στη Νίκαια, Ιωνικός-Προοδευτική 1-1

Ένα ντέρμπι με άρωμα Super League διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα με τον Ιωνικό να έρχεται ισόπαλος με την Προοδευτική 1-1 μπροστά σε 2.000 φιλάθλους των γηπεδούχων.

Ένα ντέρμπι με τα όλα του γκολ, ένταση, αποβολές διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στη Νίκαια ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θυμίζοντας τα παιχνίδια που έδιναν οι δυο ομάδες όταν αγωνίζονταν στην Super League.

Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 αλλά πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης. Το ματς διεξήχθη μπροστά σε 2.000 φίλους των γηπεδούχων που δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα αλλά κόσμια καθώς δεν συνέβη το παραμικρό.

Οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και είχαν και από δυο αποβολές στην διάρκεια της 90λεπτης αναμέτρησης.

Στο 34' η Προοδευτική έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κουσούρης για φάουλ στον Σαπαλίδη έξω από την περιοχή με τον επιθετικό του Ιωνικού να βγαίνει τετ α τετ. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι καθώς ο Καλαϊτζίδης έδιωξε με το χέρι.

Ο Σαπαλίδης ανέλαβε την εκτέλεση του δυο λεπτά αργότερα αλλά Μπαντίκος έπεσε σωστά και απομάκρυνε κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Η "Προο" μάλιστα πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 44' όταν ο Μπέλερης αρκετά έξω από την εστία έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε έναν κεραυνό με το δεξί στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία. Με το 0-1 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ο Ιωνικός που έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 47’ της αναμέτρησης με σουτ του Πέεφ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 78’ και ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Κυριακίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς. Ενώ στο 90’ ο Ιωνικός είδε και τον Μεϊμάρογλου να βγαίνει εκτός αγώνα με δεύτερη κίτρινη. Το ίδιο συνέβη και με τον Καλαϊτζίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης (Εύβοιας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Ζέλο (70’ Καμαρά), Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Καραλής (85’ Ντούλιας), Σιμιτσής (63’ Κυριακίδης), Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Ανδράλας-Σπέρτος): Μπαντίκος, Κουσουρής, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Θεοδωράκης, Πατσατζόγλου, Πέττας (54’ Ξυγκάκης), Μπέλερη, Μπεσού (71’ Δηλαβέρης), Κανελλόπουλος, Πέππας (61’ Ζελέκου).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ