Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκες για Σπάρτη, Παναργειακό, ξεφεύγει ο Φωστήρας

Νίκες για Σπάρτη, Παναργειακό, ξεφεύγει ο Φωστήρας
INTIME SPORTS

Νίκη Άρη με επιστροφή Κόκε, ήττα του ΟΦΗ στα Ζωνιανά από τον Ερμή. Ισοπαλία χωρίς γκολ μεταξύ ΑΕ Καραϊσκάκη και Πύδνας Κίτρους, νίκες για Παναργειακό και Σπάρτη, ξεφεύγει ο Φωστήρας.

Στον πρώτο όμιλο ο Άρης νίκησε με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και οδηγεί την κούρσα. Καραϊσκάκης και Πύδνα Κίτρους αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, Παναργειακός και Σπάρτη συνέχισαν με νίκες, ο Φωστήρας εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Τριγλίας και αύξησε τη διαφορά από αυτή στην κούρσα του 4ου ομίλου. Τραγικός ο ΟΦΗ, έχασε στα Ζωνιανά από τον Ερμή.

Στον 1ο όμιλο ξεχώρισε η νίκη του Άρη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι "κίτρινοι" το κατάφεραν χάρη σε δύο γκολ του Καπνίδη κι ένα του Κυβελίδη αν και τις εντυπώσεις έκλεψε η επιστροφή του Σέρχιο Κόκε μετά από τέσσερα χρόνια.΄Πρώτος ο Άρης με 28 βαθμούς, επτά μπροστά από το Νέστο Χρυσούπολης που επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Λαγκαδά. Γκέλα για την τρίτη Δόξα που "κόλλησε" στο μηδέν στη Δράμα με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ισόπαλο χωρίς γκολ ήταν το σκορ και στις Σέρρες ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την - τέταρτη στην κατάταξη - Καβάλα.

Στο 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τη δεύτερη Πύδνα Κίτρους στο βαθμολογικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τριών βαθμών (24 και 21 αντίστοιχα). Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Αιγινιακός που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Πιερικού, παρέμεινε στην τρίτη θέση αλλά πλησίασε στις δύο πρώτες. Ο Θεσπρωτός έστω και δύσκολα επιβλήθηκε με 3-2 του Τυρνάβου, στο θεαματικότερο ματς του ομίλου. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, με 1-0 εκτός έδρας, επί του Δωτιέα Αγιάς. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Νεοκαισάρεια από τον τοπικό τον Αχιλλέα.

Στον 3ο όμιλο ο Παναργειακός νίκησε με 3-0 τον Αιολικό και παραμένει πρώτος στον τρίτο όμιλο, σε απόσταση δύο βαθμών από τη δεύτερη Σπάρτη που νίκησε με 1-0 τον Παμβουπρασιακό. Με νίκη συνέχισε και ο τρίτος Βύζας Μεγάρων, εκτός έδρας επί της Χαλκίδας. Η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 τον Παναρκαδικό, το Λουτράκι με 5-0 τον Κανάρη Νενήτων.

Στην 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ο Φωστήρας πέρασε με 3-2 από το Ηράκλειο κι αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Τριγλία Ραφήνας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, εντός έδρας με τον Ιάλυσο, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση. Νίκη για την Κηφισιά με 1-0 επί των Τραχώνων και του Ηλυσιακού με 3-0 στη Γλυφάδα επί της τοπικής ομάδας. Εφιαλτική η κατάσταση για τον ΟΦΗ, που έχασε με 1-0 στα Ζωνιανά από τον τοπικό Ερμή.

Δείτε ΕΔΩ βαθμολογίες από την Ελλάδα κι όλα τον κόσμο

1ος όμιλος

Απόλλων Κρύας Βρύσης - Θύελλα Φιλώτα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης - ΑΠΕ Λαγκαδάς 3-1

Δόξα Δράμας - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Αγιονερίου 2-0

Έβρος Σουφλίου - Καμπανιακός 1-1

Κοζάνη - Ηρακλής Αμπελόκηπων 1-0

FC Σερρών - Καβάλα 0-0

Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Ρεπό: Εορδαϊκός

2ος όμιλος

ΑΕ Φαρκαδόνας - Νίκη Βόλου 1-1

Πιερικός - Αιγινιακός 0-1

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Φωκικός 3-1

Δωτιεάς Αγιάς - Πύρασος 0-1

Θεσπρωτός - Τύρναβος 3-2

Ρήγας Φεραίος - Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-1

ΑΕ Καραϊσκάκης - Πύδνα Κίτρους 0-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου

3ος όμιλος

Ερμιονίδα - Ηρακλής Ψαχνών 2-0

Σπάρτη - Παμβουπρασιακός 1-0

Παναργειακός - Αιολικός 2-0

Χαλκίδα - Βύζας Μεγάρων 1-2

Λουτράκι - Κανάρης Νενήτων 5-0

ΑΟ Λεβάντε - Δόξα Ν. Μανωλάδας 1-2

Καλαμάτα - Παναρκαδικός 1-0

4ος όμιλος

Ερμής Ζωνιανών - ΟΦΗ 1-0

Ιωνικός - ΠΑΟ Κρουσώνα 2-0

Ατρόμητος Πειραιά - Επισκοπή 1-0

Ηράκλειο - Φωστήρας 2-3

Αστέρας Βάρης - Εθνικός 0-1

Κηφισιά - Τράχωνες 1-0

Τριγλία Ραφήνας - Ιάλυσος 2-2

Γλυφάδα - Ηλυσιακός 0-3

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ