Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκες για Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας

Νίκες για Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας
Πανσερραϊκός INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-1 τον Εθνικό Αγιονερίου για τη 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 'Διπλό'' (0-4) για τη Δόξα Δράμας επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αποχώρησε ο Πυρσός Γρεβενών.

Σκούρα τα βρήκε ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου, αλλά τα κατάφερε. Με τέρματα των Παπαστεργίου (79') και Γαϊδαρτζή (83') τα ''λιοντάρια'' πήραν το τρίποντο και διατηρούνται στην κορυφή του 1ου ομίλου. Για το Αγιονέρι μείωσε στο 90'+1' ο Γκέρτσος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ.ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κ.Τριανταφύλλου, Ναουμτσέφσκι(60΄ Καψάλης), Μπονέρης(65΄ Παπαστεργίου), Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ(Β.ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Καζάνας, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας, Στεφανίδης(46΄ Πτηνόπουλος), Γκέρτος, Πεχλιβάνης, Δημητρακόπουλος(78΄ Δημητρακόπουλος)

Νίκες για Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας
INTIME SPORTS

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Δόξα Δράμας 0-4

Με κορυφαίο τον Σάββα Μουδούρογλου που έκανε χατ τρικ, η Δόξα Δράμας πέρασε άνετα από την έδρα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Ο άσος των ''μαυραετών'' σημείωσε τρία γκολ (30', 31', 40'), ενώ το... καρέ συμπλήρωσε ο Κυριακίδης στο 56' με πέναλτι.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γιάννης Τσεβρεντζής): Σουμουλίδης, Κωνσταντινίδης (71΄Σαουλίδης), Τριανταφυλλίδης, Μπατάκογλου (46΄Φωτόπουλος), Ελευθεριάδης, Κεφαλάς, Ταχματζίδης, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης (58΄Μεντής) , Τσίλογλου

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Πετρόπουλος, Κυριακίδης, Χαριτωνίδης , Σιάμπος, Τουνγκελίδης , Λάσπατζης, Χαριτίδης (58΄Δούμπλατζης) , Μουδούρογλου (68΄Κανετίδης), Αθανασιάδης

Πατήστε ΕΔΩκαι δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες και στους 4 ομίλους

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μία ακόμη ομάδα της Γ' Εθνικής αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Η αναφορά στον Πυρσό Γρεβενών, ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρεί και ενώ ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Αγχίαλο. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Πυρσό, αποχώρηση από το πρωτάθλημα έχουν δηλώσει και τα Λευκάδια Νάουσας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ