Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέος προπονητής στην Επισκοπή ο Γκώνιας

Νέος προπονητής στην Επισκοπή ο Γκώνιας
Τάκης Γκώνιας INTIME SPORTS

Ο διάδοχος του Τζανλούκα Κολονέλο στην Επισκοπή είναι ο Τάκης Γκώνιας. "Ήθος, θέαμα, πρωταθλητισμός" ο στόχος του 44χρονου προπονητή, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Γλυφάδα.

Το τιμόνι της Επισκοπής ανέλαβε ο Τάκης Γκώνιας. Ο 44χρονος αντικατέστησε τον Τζανλούκα Κολονέλο, ο οποίος "δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που ο ίδιος και η ομάδα ήθελαν με αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με το σύλλογό μας" όπως ανέφερε η ομάδα του Ρεθύμνου.

Τη θέση του πήρε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας, που έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη. O Γκώνιας έχει γεννηθεί στις 6 Οκτωβρίου του 1971 και ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Π.Σ. Παναθηναϊκό στο Κυριάκι Βοιωτίας αγωνιζόμενος στη συνέχεια κατά σειρά σε Λεβαδειακό, Ολυμπιακό (δις), Ηρακλή (δις), Σπρότινγκ Χιχόν, Πανηλειακό, Πανιώνιο και Μεσίνα. Με την Εθνική Ελλάδας είχε 2 συμμετοχές και στη συνέχεια ακολούθησε την προπονητική.

Πριν δύο χρόνια είχε αναλάβει την ομάδα της Γλυφάδας στην Football League όμως τα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, είχαν ως αποτέλεσμα την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι η Επισκοπή στα τρία πρώτα παιχνίδια στη Γ' Εθνική μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες. Ο Γκώνιας γίνεται ο τρίτος τεχνικός που αναλαμβάνει για φέτος τους Κρητικούς, αφού είχε προηγηθεί και ο Ράικο Γιάνγιαναν.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ