Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μπουνιές και κλωτσιές στη Χρυσούπολη

Μπουνιές και κλωτσιές στη Χρυσούπολη
Επεισόδια

Το φινάλε στο παιχνίδι Νέστος Χρυσούπολης - Δόξα Δράμας ήταν επεισοδιακό. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Γενικευμένη σύρραξη, χαμός στη φυσούνα. (VIDEO).

Η Δόξα Δράμας έσπασε το εντός έδρας αήττητο του Νέστου Χρυσούπολης, το οποίο κρατούσε εδώ και 22 μήνες. Οι "μαυραετοί" επικράτησαν με 1-0, αλλά με το τέλος της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική της Γ' Εθνικής έγινε το "έλα να δεις".

Σημειώθηκε γενικευμένη σύρραξη και τα μέλη των δύο αποστολών αντάλλασαν μπουνιές και κλωτσιές στη φυσούνα. Η μεγάλη ένταση κράτησε περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να επέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Για την ιστορία, το γκολ σημείωσε στο 25' με πλασέ του Γαϊδαρτζή.

Στη βαθμολογία του 1ου ομίλου στη Γ' Εθνική, ο Άρης είναι πρώτος με 52 βαθμούς, δεύτερος είναι ο Νέστος Χρυσούολης με 42 και τρίτη η Δόξα Δράμας με 39.

Νέστος Χρυσούπολης (Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (69′ Μαρκάκης), Κούτεφ, Ζγκούρι.

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Σπάσιτς (64′ Κανετίδης), Κουμπρόγλου, Στόικος, Γαϊδαρτζής (88′ Μουτεσίδης), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος (λ.τρ. 73′ Αθανασιάδης).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ