Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Φραγκουλάκη ο ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Με Φραγκουλάκη ο ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Βάρης
Φραγκουλάκης, ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το γκολ του Μιχάλη Φραγκουλάκη, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο ΟΦΗ πέρασε από τη Βάρη επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αστέρα, την ίδια ώρα που ο Φωστήρας γκέλαρε με τον Εθνικό.

Ο Νίκος Νιόπλιας πέρασε στο 70ό λεπτό στον αγωνιστικό χώρο τον Μιχάλη Φραγκουλάκη κι ο δεύτερος τον δικαίωσε πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να φεύγει με τη νίκη από τη Βάρη, επί του τοπικού Αστέρα και να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα του Φωστήρα στον Πειραιά.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Βάρης κι έφθασε κοντά στο γκολ, 23 λεπτά μετά την έναρξη του ματς, όταν ο Δερμιτζάκης απέκρουσε τα σουτ των Χατζησάββα και Ντάγκρα. Στο 41ο λεπτό, ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μαρινάκη να μπλοκάρει το σουτ του Περογαμβράκη.

Με Φραγκουλάκη ο ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Βάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ωστόσο, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο γηπεδούχος Αστέρας βρέθηκε και πάλι μια ανάσα πριν ανοίξει το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Γεωργιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η εικόνα του ΟΦΗ ήταν πολύ κακή, παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Νίκου Νιόπλια. Αλλά, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ανέλαβε το ρόλο του λυτρωτή, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Μπουρσέλη. Ο 31χρονος μέσος εξαπέλυσε τον "κεραυνό" πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, γκολ που έμελλε να κρίνει και το ματς.

Με Φραγκουλάκη ο ΟΦΗ, 1-0 τον Αστέρα Βάρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος Φωστήρας γκέλαρε εκτός έδρας (1-1) με τον Εθνικό, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του 4ου ομίλου έχοντας απόσταση έξι βαθμών από τον ΟΦΗ. Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου έχει ένα ματς λιγότερο, και σε περίπτωση νίκης με την Επισκοπή έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στο... "τρίποντο".

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Γεωργιάδης (82' Νυφαδόπουλος), Κουιρουκίδης (76' Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης, Αγκόλι, Ντάγκρας (87' Καραμπάς)

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος, Φαμπίνιο (46' Καλέ), Μπουρσέλης (70' Φραγκουλάκης), Χαντί, Περογαμβράκης, Γουόρντεν (70' Σαχινίδης).

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Αστέρας Βάρης - ΟΦΗ 0-1

Ερμής Ζωνιανών - Επισκοπή 1-1

Ατρόμητος Πειραιά - Ιάλυσος 2-1

Τριγλία Ραφήνας - ΠΑΟ Κρουσσώνα 2-0

Εθνικός - Φωστήρας 1-1

Ηράκλειο - Άλιμος 4-1

Κηφισιά - Ηλυσιακός 2-2

Γλυφάδα - Ιωνικός 0-3

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Φωστήρας 52

2. ΟΦΗ 46*

3. Τριγλία Ραφήνας 46*

4. Εθνικός 43

5. Ιωνικός 41

6. Ιάλυσος 39*

7. Ερμής Ζωνιανών 38*

8. Ηλυσιακός 37

9. Κηφισιά 32

10. Αστέρας Βάρης 29

11. Ατρόμητος 23

12. Επισκοπή 20*

13. Ηράκλειο 20

14. ΠΑΟ Κρουσσώνα 19

15. Γλυφάδα 15*

16. Άλιμος 7

* Επισκοπή, ΟΦΗ, Ιάλυσος, Ερμής Ζωνιανών, Τριγλία και Γλυφάδα έχουν ένα ματς λιγότερο

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και όχι μόνο.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ