Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λεάλ: "Επόμενος στόχος η άνοδος στην Super League"

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουρουγουανός επιθετικός του Εργοτέλη Σέρχιο Λεάλ μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την επιστροφή στην κρητική ομάδα, την άνοδο στην Stoiximan.gr Football League και τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο άσος του Εργοτέλη, Σέρχιο Λεάλ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την επιστροφή των Κρητικών στην Super League, τη δική του παρουσία, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και τους από εδώ και πέρα στόχους του. Χαρακτηριστικά τόνισε:

Για την επιστροφή του στον Εργοτέλη:
“Μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη και μου ζήτησε να έρθω στην ομάδα για να ανέβει στην Stoiximan.gr Football League και ακολούθως να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Τότε ήμουν πρωταθλητής με την ομάδα μου στην Ουρουγουάη, αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να έρθω στον Εργοτέλη. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχος και τώρα θέλουμε την επόμενη σεζόν να ανέβουμε στην Superleague”.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής:
“Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Δεν είναι όλα τα γήπεδα τόσο καλά όσο το Παγκρήτιο. Αναγκάζεσαι να παίξεις σε γήπεδα που βρίσκονται σε κακή κατάσταση και έτσι είναι δύσκολο να προσαρμοστείς και να αποδόσεις το ποδόσφαιρο που μπορείς. Ήταν δύσκολη η μάχη μας με τον Ιωνικό για την άνοδο, αλλά τελικά τα καταφέραμε”.

Για το αν θεωρεί εφικτή την άνοδο την επόμενη χρονιά στην Superleague:
"Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Υπάρχουν καλές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, Ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα. Θα γίνει μεγάλη μάχη και γι΄αυτό θα πρέπει να έχουμε ένα σωστό πλάνο για να παλέψουμε για την άνοδο. Αν ανταποκριθούμε το ίδιο καλά με φέτος, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε και θα διεκδικήσουμε μια θέση στην Superleague”.

Για το αν έχει ανάγκη η Superleague τις ομάδες της Κρήτης:
“Είναι πολύ ωραίο κάθε 15 μέρες να έρχονται ομάδες και να παίζουν στην Κρήτη με τον Εργοτέλη ή τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι αυτές οι ομάδες λείπουν από την πρώτη κατηγορία και ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν στην Superleague”.

Για το μέχρι πότε σκέφτεται να παίζει:
“Ο στόχος είναι να ανέβουμε με τον Εργοτέλη στην Σουπερλίγκα. Μετά θα δω πως θα είμαι από πλευράς φυσικής κατάστασης για να συνεχίσω ακόμη μία χρονιά. Θέλω να βγάλω το δίπλωμα του προπονητή στην Ισπανία, να γυρίσω εδώ και να ασκήσω το επάγγελμα του προπονητή”.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ