Γ' ΕΘΝΙΚΗ

"Ξύλο" πριν το Ιωνικός - Ιάλυσος

"Ξύλο" πριν το Ιωνικός - Ιάλυσος

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές του Ιωνικού και του Ιάλυσου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. (φωτογραφίες)

Στα χέρια ήρθαν παίκτες των Ιωνικού και Ιάλυσου κατά την προθέρμανση τους, πριν την έναρξη του ματς για την 25η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Για μερικά δευτερόλεπτα υπήρξε μεγάλη ένταση με "ξύλο" να πέφτει μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κι απολογισμό αρκετές σκισμένες φανέλες, ενώ ενεπλάκησαν οπαδοί κι άνθρωποι των γηπεδούχων.

Ο Ιάλυσος εξέδωσε ανακοίνωση με Facebook, καταγγέλλοντας "επέμβαση μπράβων" οι οποίοι "ξυλοκόπησαν τους παίκτες μας με μπουνιές και κλωτσιές" και περιγράφοντας τις εικόνες ως "εικόνες ζούγκλας και τρομοκρατίας".

Ο Ιωνικός απάντησε, χαρακτηρίζοντας τον Ιάλυσο ως "πρωταθλητή στην προβοκάτσια" και "συνεχείς μεθοδευμένες προσπάθειες".

Δείτε φωτογραφίες από το Mikriliga.com

"Ξύλο" πριν το Ιωνικός - Ιάλυσος
"Ξύλο" πριν το Ιωνικός - Ιάλυσος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιαλύσου:

"Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στο γήπεδο του Ιωνικού. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνουν ζέσταμα οι παίκτες του Ιωνικού που ήδη ήταν στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια μπράβων πήραν τις μπάλες από τους παίκτες μας ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν ζέσταμα και στην συνέχεια ποδοσφαιριστές και μπράβοι ξυλοκόπησαν τους παίκτες μας με μπουνιές και κλωτσιές... ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στο έδαφος!!! Υπάρχουν παίκτες μας που έχουν ματώσει στα μάτια και άλλοι στα χείλη ενώ κάποιων άλλων σκίστηκαν και οι στολές τους. Εικόνες ζούγκλας και τρομοκρατίας επικρατούν αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Ιωνικού!!!"

Και η ανακοίνωση - απάντηση του Ιωνικού:

"Πρωταθλητής στην προβοκάτσια ο Ιαλυσος!

Γέλιο προκαλεί η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Ιαλυσου. Οι Ροδίτες κάνουν λόγο για επίθεση "μπράβων" την στιγμή που οι ίδιοι κυκλοφορούν με συνοδεία σε ολα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η διοίκηση του Ιωνικού σήμερα εξασφάλισε ιδανική φιλοξενία στην αποστολή του Ιαλυσου καθώς και στην συνοδεία τους.Το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά δίχως κανένα πρόβλημα παρά τις συνεχείς μεθοδευμένες προσπάθειες για προβοκάτσιες απο τους φιλοξενούμενους".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ