Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξέσπασε ο πατέρας του 46χρονου

Ξέσπασε ο πατέρας του 46χρονου
INTIME SPORTS

Ο πατέρας του άτυχου Παναγιώτη Κατσούλη τόνισε ότι "από τους αρμόδιους μην περιμένετε το οτιδήποτε", ενώ κατήγγειλε την μηδαμινή αστυνομική παρουσία. Έγιναν τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια.

Η πιο σημαντική είδηση από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου δεν είναι άλλη απ' όσα συνέβησαν στη Νέα Αλικαρνασσό και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναγιώτης Κατσούλης. Η κατάσταση του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, παραμένει κρίσιμη.

Την ίδια στιγμή στα χέρια των αρχών βρίσκονται από χθες τρεις νεαροί, ένας 22χρονος, ένας 24χρονος κι ένας 27χρονος. Και οι τρεις τους φέρονται να είναι πρωταγωνιστές στα επεισόδια και τη Δευτέρα τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου άντρα βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος εξέφρασε την οργή του για ό,τι συνέβη. Μίλησαν, επίσης, οι Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, και Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου. Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ