Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κορυφή με τριάρα η Παναχαϊκή στη Γ' Εθνική

Κορυφή με τριάρα η Παναχαϊκή στη Γ' Εθνική
Παναχαϊκή ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον ΠΑΟ Βάρδας στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής "έπιασε" η Παναχαϊκή, η οποία την Τετάρτη (12/10) επικράτησε 3-0 της Δόξας Μεγαλόπολης, με σκόρερ Σιαλμά, Στεργίδη και Ελευθεριάδη.

Η Παναχαϊκή εκματελλεύτηκε τη γκέλα του ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος την Κυριακή έμεινε στο 0-0 με τον Τσικλητήρα Πύλου. Οι Αχαιοί νίκησαν τη Δόξα Μεγαλόπολης με 3-0, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, και πάτησαν στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-0 έγινε στο 53', με τον Σιαλμά να σουτάρει και με τη βοήθεια του δοκαριού να βρίσκει δίχτυα. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 71'. Ο Στεργίδης με προβολή μετά από σέντρα του Μωραΐτη νίκησε τον Μακρυωνίτη, ενώ το τελικό 3-0 καταγράφηκε στο 80'.

Κορυφή με τριάρα η Παναχαϊκή στη Γ' Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στεργίδης με το εσωτερικό βρήκε τον Ελευθεριάδη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ένα τρομερό μονοκόμματο σουτ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 1000 θεατές στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, με τον τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Κώστα Κατσουράνη να τιμά τον παλαίμαχο παίκτη των "κοκκινόμαυρων", Δημήτρη Κύζα.

Κορυφή με τριάρα η Παναχαϊκή στη Γ' Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης (55′ Στεργίδης), Μαστραντωνάκης (83′ Κωνσταντακόπουλος), Σιαλμάς (71′ Μωραϊτης).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης (64′ Πρίκας), Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας (83′ Όργκιερ), Δρόσος, Κατσαρός, Μαυριώτης, Λυμπερόπουλος Ν. (82′ Πέλλα), Λυμπερόπουλος Δ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

3ος όμιλος

Τσικλητήρας Πύλου – ΠΑΟ Βάρδας 0-0

Χαλκίδα – Φωστήρας 1-1

Παναχαϊκή – Δόξα Μεγαλόπολης 3-0

Ερμιονίδα – Θήβα 1-1

Λουτράκι – Ζευγολατιό 0-1

Παναρκαδικός – Αχαϊκή 2-0

Αστέρας Αμαλιάδας – Αιολικός 0-2

Ρεπό: Παναργειακός

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

1. ΠΑΟ Βάρδας 13

2. Παναχαϊκή 13

3. Παναρκαδικός 11

4. Φωστήρας 8

5. ΑΕ Ερμιονίδας 7

6. ΑΟ Ζευγολατιού 7

7. ΑΟ Πύλου 6

8. Αιολικός 6

9. Θήβα 5

10. ΠΑΟ Λουτρακίου 4

11. Αχαϊκή 4

12. Παναργειακός 3

13. ΑΟ Χαλκίς 3

14. Δόξα Μεγαλόπολης 2

15. Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου 1

Photo credits: Action Images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ