Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καβάλα - Άρης 0-0

Καβάλα - Άρης 0-0
INTIME SPORTS

Καβάλα και Άρης έμειναν στο 0-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» στο ντέρμπι κορυφής για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με αποτέλεσμα να μοιραστούνε τον βαθμό που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι κορυφής για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μεταξύ της Καβάλας και του Άρη που έμειναν στο 0-0 στο «Ανθή Καραγιάννη» με αποτέλεσμα να μοιραστούνε τον βαθμό που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Αμφότεροι ήθελαν την νίκη στο κυνήγι της κορυφής και του Πανσερραϊκού που χθες είχε κερδίσει με 2-1 τον Εθνικό Αγιονερίου και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος με δύο βαθμούς διαφορά από την Καβάλα και τρεις από τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 5΄ο τεχνικός του Άρη Πάουλο Κάμπος πήρε εντολή από τον διαιτητή Δραγάτη να πάει στην κερκίδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 12΄ η Καβάλα είχε δοκάρι όταν μετά από σέντρα του Παππά από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή.

Ο Άρης απάντησε στο 25΄ όταν κέρδισε κόρνερ μετά την κεφαλιά του Καπνίδη ως συνέχεια του φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς ενώ στο 34΄ οι ποδοσφαιριστές του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πόι όμως ο Δραγάτης έδειξε παίζεται.

Στο επόμενο λεπτό, στο 35΄ ο Γιαννίτσης πήρε την κεφαλιά σε κόρνερ του Παπαδόπουλου, αλλά κανείς ποδοσφαιριστής του Άρη δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κι όσο για την τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου την είχε η Καβάλα με το σουτ του Μπαρέτα για να απομακρύνει ο Καρατζιοβαλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα ξεκίνησε δυνατά έχοντας ευκαιρία στο 50΄ με τον Παππά σε κενή εστία καθώς ο Καρατζιοβαλής ήταν εξουδετερωμένος έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Άρης απάντησε στο 56΄ με την κεφαλιά του Φερνάντες και την μπάλα να πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 62΄ ο Φυρινίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το διαγώνιο σουτ του Καπνίδη.

Στο 64΄ο Καρατζιοβαλής έπεσε στην γωνία του και απομάκρυνε το πλασέ του Μπαρέτα, στο 74΄ ο Φερνάντες δεν μπόρεσε με την κεφαλιά του να κερδίσει τον Φυρινίδη ενώ τέλος στο 85΄ ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε την παράλληλη σέντρα.

ΚΑΒΑΛΑ (Ισπυρλίδης): Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82΄ Ασημάκης), Βίτλης (86΄ Αμ. Παπαδόπουλος), Γκαρακλίδης (57΄ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (91΄ Καπνίδης), Σουνάς (80΄ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86΄ Βασιλόπουλος).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ