Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καταλήγει σε Σταυρακόπουλο ο Αγροτικός Αστέρας

Καταλήγει σε Σταυρακόπουλο ο Αγροτικός Αστέρας

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα για την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή της ομάδας.

Η ομάδα του Ευόσμου, η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση τεχνικού.

Οι άνθρωποι της διοίκησης κατέληξαν στην λύση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε αφήσει τα διαπιστευτήριά του στις μικρότερες κατηγορίες. Ενα ταξίδι του προέδρου, Χρόνη Αρετάκη, στην Αθήνα ήταν αρκετό για την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, που αφορούν τις επαγγελματικές δραστηριότητες του Σταυρακόπουλου, ώστε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος το 2013 είχε κατακτήσει με τη Δόξα Βύρωνος τον τίτλο στην Α' Αθηνών, έπειτα από αγώνες μπαράζ (με Εθνικό, Χαραυγιακό και Μοσχάτο), οδηγώντας την ιστορική ομάδα του Βύρωνα στην Γ' Εθνική. Ο νεαρός προπονητής είναι γνώστης της κατηγορίας, καθώς πέρυσι διετέλεσε προπονητής του Άγιου Ιερόθεου και του Φωστήρα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, με την κοινή ευχή και ελπίδα των δύο πλευρών, να επιστρέψει και πάλι η ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ