Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καστοριά - Άρης 0-1

Καστοριά - Άρης 0-1
Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης μπήκε με το δεξί στον β΄ γύρο του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, φεύγοντας με τη νίκη (0-1) από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καστοριάς, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είδε να κάνει το δύο στα δύο στην τεχνική ηγεσία του Άρη με το γκολ του Μάριου Παπαδόπουλου στο 3΄ που όπως αποδείχθηκε έμελλε να κρίνει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και λίγο πριν την σέντρα υπήρχε ερωτηματικό λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου αν το παιχνίδι θα διεξαγόταν κάτι που αποφάσισε να γίνει ο διαιτητής Τσίτσιλας.

Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ του Παπαδόπουλου μόλις στο 3΄ μετά από την σωστή τροφοδότηση από τον Ν΄ Λουντούλου με τον Κοκκίνη να μην μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1.

Ο Άρης στη συνέχεια και παρά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με ανεβασμένη ψυχολογία από το υπέρ του αποτέλεσμα συνέχισε να πιέζει και απείλησε στο 21΄ με το συρτό σουτ του Καπνίδη εκτός μεγάλης περιοχής για να μπλοκάρει ο Κοκκίνης.

Η επανέναρξη της βροχής στο 30΄ δεν αποτέλεσε τελικά εμπόδιο ως προς την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Άρη να είχε μεγάλη ευκαιρία στο 33΄ με τον Παπαδόπουλο και στο 36΄ ο Πόι δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή μετά από την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου.

Στο 38΄ οι αμυντικοί της Καστοριάς έδιωξαν πάνω στην γραμμή το πλασέ του Πόι στην άδεια εστία αφού είχε περάσει και τον Κοκκίνη και στο 41΄ η μπάλα από την σέντρα σουτ του Ν΄ Λουντούλου από τα αριστερά πέρασε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπορεί να είχε και πάλι την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 46΄ οι αμυντικοί της Καστοριάς απομάκρυναν το σουτ του Ν΄ Λουντούλου ενώ στο 55΄ οι «κίτρινοι» είχανε δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο της εστίας του Κοκκίνη μετά το ψυλοκρεμαστό πλασέ του Πόι. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Καπνίδης ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή Τσίτσιλα να υποδεικνύει ότι δεν υπήρχε παράβαση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο 60΄ ο Κοκκίνης μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Ν΄ Λουντούλου ενώ στο 61΄ μετά την σέντρα του Σουνά ο Καρανάσιος με κεφαλιά παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Κι όσο για την τελευταία φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 87΄ όταν μετά την κεφαλιά του Καπνίδη ο τερματοφύλακας της Καστοριάς έδιωξε σε κόρνερ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι.

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν΄ Λουντούλου (90΄ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (81΄ Ν Ντούνγκα).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ