Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρόδοτος: "Καμία ομάδα δεν χαρακτηρίζεται από 10 ανεγκέφαλους"

Ηρόδοτος: "Καμία ομάδα δεν χαρακτηρίζεται από 10 ανεγκέφαλους"
Κατσούλης

Η διοίκηση της ομάδας του Ηροδότου έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη και τα όσα έγιναν την αποφράδα ημέρα.

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ηρόδοτου παίρνει θέση για τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποφράδα ημέρα που οδήγησε στον θάνατο του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλη. Σε αυτή εξιστορεί τα γεγονότα και τις ενέργειες της πριν την διάρκεια του αγώνα αλλά και την ώρα του ματς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η οικογένεια του Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ και κατʼ επέκταση ολόκληρη η κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού , εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένη από τον σοβαρό τραυματισμό και τον θάνατο του αείμνηστου ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδος μας με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες προκληθήκαμε αρκετές φορές , διαβάζοντας στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο ψευδείς, ανακριβείς και απαξιωτικές δηλώσεις, που αφορούσαν τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς και ύβρεις, συκοφαντίες και αφορισμούς για την ομάδα , την Διοίκηση και το σύνολο των φιλάθλων της κοινωνίας της Νέας Αλικαρνασσού, σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άτυχος οπαδός, αλλά και την τραγική κατάληξή του, δεν απαντούσαμε.Δυστυχώς, εξ αιτίας των ως άνω, αναγκαζόμαστε να το πράξουμε σήμερα, προκειμένου να πληροφορηθεί ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια.

Τα όσα ανακριβή εγράφησαν και ειπώθηκαν , περί δεκάδων οπαδών με σιδερολοστούς, σιδερογροθιές, σιδερένιους κάδους κ.λ.π., οι οποίοι επιτέθηκαν τόσο στους φιλάθλους όσο και στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Πειραιώς, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και έχουν αποκλειστικό σκοπό στην δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Η μόνη αλήθεια που δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση είναι ο πραγματικά σοβαρός τραυματισμός του άτυχου ΚΩΣΤΑ και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός ακόμη φιλάθλου του Εθνικού.

Ο Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ , όσον αφορά τον αγώνα, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε και του αναλογούσαν για την ομαλή διεξαγωγή του και συγκεκριμένα:

α) Ενημέρωσε εγγράφως και εγκαίρως από τις08/09/2014 , ως όφειλε εκ του Κ.Α.Π., την αστυνομία για την λήψη από μέρους της των αναγκαίων μέτρων τάξης.

β) Προσκάλεσε συνάντηση με τους φιλάθλους της ομάδος στα γραφεία του Συλλόγου, 2 ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα και ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα από τυχόν κακές συμπεριφορές μεμονωμένωνφιλάθλων.

)Προσέλαβε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security) .

δ)Φρόντισε, παρά το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί αρμοδίως, να φιλοξενήσει τους φιλάθλους του Εθνικού σε διαφορετική κερκίδα από αυτή που ήταν ο κυρίως όγκος των φιλάθλων της ομάδος μας.

Δυστυχώς όμως το κακό έγινε από μια «χούφτα» ανεγκέφαλων. Στην αρχή από 2 άτομα που προσπάθησαν να κατεβάσουν το πανό των φιλάθλων του Εθνικού και στην συνέχεια από 8-10 άτομα που ήρθαν στο σημείο των επεισοδίων.

Κατά την διάρκεια αυτών, τα οποία κράτησαν περίπου2-3 λεπτά, τα μέλη του Δ.Σ. , οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και υγιείς φίλαθλοι που ευρίσκοντο στην κερκίδα , προσπάθησαν και δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα.

όσο αυτοί όσο και οι μόλις2αστυνομικοί που ήταν στο γήπεδο , δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο για τον ΚΩΣΤΑ.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχει82 χρόνια ιστορία, την οποία έχουν δημιουργήσει άνθρωποι απλοί οικογενειάρχες φιλήσυχοι με ρίζες από τις«αλησμόνητες πατρίδες».Έχοντας δίπλα μας όλους αυτούς τους υγιείς φιλάθλους, έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε.

Διότι σε ένα ευνομούμενο κράτος, όπου κυριαρχεί η Δημοκρατία και οι πραγματικές ανθρώπινες αξίες, καμιά ομάδα και καμιά κοινωνία δεν χαρακτηρίζεται από 10 ανεγκέφαλους.

Δυστυχώς για όλους αυτούςπου εκμεταλλευόμενοι το ατυχές συμβάν , προσπαθούν με ανακρίβειες , ψεύδη και απαξιωτικές δηλώσεις να σπιλώσουν όλους εμάς, προκειμένου να αποκομίσουν προσωπικά και αγωνιστικά ωφέλει , δεν είμαστε ίδιοι και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στο ʽʼπαραλήρημαʽʼ και τον κατήφορο που έχουν επιλέξει, παρά το γεγονός ότι πάντα θα μας ακολουθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου.

Αφήνουμε τα όργανα τηςΕ.Π.Ο. και την αστυνομία να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους , αποδίδοντας δικαιοσύνη. Σε αντίθεση με αυτούς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που χάθηκε και η μη επανάληψη τέτοιου περιστατικού.

Υ.Γ.Τα όσα ανακριβή έχουν ειπωθεί η γραφεί από όλους αυτούς, ενδεχομένως να επηρεάσουν κάποιους ανεγκέφαλους.Για τον λόγο αυτό τους καθιστούμε υπεύθυνους , για την ασφάλεια των αποστολών της ομάδος μας , στους εκτός έδρας αγώνες.

Για τονΠ.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟ,

ΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ