Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Άρης 0-0

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Άρης 0-0
INTIME SPORTS

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μείνει για δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας χωρίς νίκη πληρώνοντας την αστοχία της σε αντίθεση με αυτήν του Απόστολου Κομπόλια που πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Ο Άρης είχε την πρώτη ευκαιρία στο 15΄ όπου ο Σιάκας απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα από το σουτ του Ατματσίδη έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Στο 20' το σουτ του Βόσδου δεν ανησύχησε τον Καρατζιοβαλή για να έρθει στο 28΄ η μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη αλλά ο Σιάκας είπε και πάλι όχι στην δυνατή κεφαλιά από το πέναλτι του Ατματσίδη μετά από την σέντρα του Πόι.

Στο 34' σουτ του Σαμπιασβίλι, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Καρατζιοβαλή που δεν χρειάστηκε να επέμβει ενώ στο 45' οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση όμως Γκόλιας και Φερνάντες απομάκρυναν τη συρτή σέντρα του Αλεξόπουλου.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51΄ ο Σιάκας είπε και πάλι όχι αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Προβατίδη. Η απάντηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων ήρθε στο 55΄ με το σουτ του Σαμπιασβίλι αλλά ο Καρατζιοβαλής απέκρουσε στη γωνία του, ενώ στο 56΄ ο Άρης έφθασε μία ανάσα από το 0-1 με την κεφαλιά του Φερνάντες στο πρώτο δοκάρι.

Στο 65' σουτ στη κίνηση του Προβατίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από σέντρα του Σταυρόπουλυ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 71΄ και στο 79΄ ήταν η σειρά του Πόι να μην μπορέσει να κάνει το 0-1. Αρχικά στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και εν συνεχεία άργησε να σουτάρει καθώς υπήρξε προβολή αμυντικού.

Στο 85' ο Προβατίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από κόρνερ του Λιόλιου ενώ στο 89΄ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Πολίτης δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία και να κάνει το 1-0.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κομπόλιας): Ζιάκα, Βόσδου, Γιώγο, Κοτέντση, Κουρδάκη, Γιαξή, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλο, Χαψά, Πολίτη, Σαμπιασβίλι.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης, Σουνάς, Προβατίδης, Ρένια, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ