Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η απόλυτη γκάφα και το fair play από τον Γκώνια

Η απόλυτη γκάφα και το fair play από τον Γκώνια

Ο επόπτης ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του ΠΑΟ Κρουσσώνα και στις δηλώσεις του ο προπονητής της Επισκοπής, Τάκης Γκώνιας, έκανε λόγο για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Την Κυριακή ο ΠΑΟ Κρουσσώνα υποδέχτηκε την ομάδα της Επισκοπής στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκη αφού επικράτησαν με 2-1, όμως ο επόπτης αδίκησε καταφανέστατα σε μία φάση τους γηπεδούχους.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω ένας αμυντικός στην προσπάθειά του να γυρίσει προς τα πίσω την μπάλα βγάζει σε θέση τετ α τετ παίκτη του Κρουσσώνα με τον επόπτη να σηκώνει τη σημαία του και να δίνει οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε. Για τη φάση τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της Επισκοπής, Τάκης Γκώνιας. "Το οφσάιντ που κόβει τον Κρουσσώνα πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι κρίμα από έναν ερασιτέχνη διαιτητή να κρέμονται οι τύχες και οι προσπάθειες όλων αυτών των ανθρώπων" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Δείτε τι ακριβώς έγινε, αλλά και το σχόλιο του Τάκη Γκώνια στο βίντεο του Grandsport.gr

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ