Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ανακοίνωση της ομάδας του παίκτη που πιάστηκε με 6 κιλά ναρκωτικά

Στην δεύτερη περίπτωση, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκαν δύο (2) συνεργαζόμενες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν:
στην εισαγωγή από την Αλβανία στη χώρα μας μεγάλων ποσοτήτων κυρίως ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες διέθεταν στην εγχώρια αγορά, στην αποθήκευση των ναρκωτικών και μεταφορά τους από την χώρα μας στην Τουρκία καθώς και στην εισαγωγή στην χώρα μας μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης από την Τουρκία, τις οποίες διέθεταν τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία και άλλου.
Όπως προέκυψε τα μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης, μέσω των θαλασσίων οδών μεταφοράς ναρκωτικών από την Ελλάδα στην Τουρκία, δραστηριοποιούνταν επιπρόσθετα και στην μεταφορά μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση τους σε χώρες της δυτικής Ευρώπης. Για την αποδόμηση των εγκληματικών οργανώσεων, υλοποιήθηκε το διήμερο (13-14/06/2017) ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν, παράλληλες και ταυτόχρονες αστυνομικές έρευνες σε περιοχές της Αττικής της Λακωνίας και της Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, για την εμπλοκή τους στις παραπάνω παράνομες δραστηριότητες συνολικά (38) άτομα ενώ κατηγορούνται ακόμη (21).
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 316 κιλά και 182 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 166 δενδρύλλια κάνναβης. 
(EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)
Στην δεύτερη περίπτωση, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκαν δύο (2) συνεργαζόμενες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν: στην εισαγωγή από την Αλβανία στη χώρα μας μεγάλων ποσοτήτων κυρίως ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες διέθεταν στην εγχώρια αγορά, στην αποθήκευση των ναρκωτικών και μεταφορά τους από την χώρα μας στην Τουρκία καθώς και στην εισαγωγή στην χώρα μας μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης από την Τουρκία, τις οποίες διέθεταν τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία και άλλου. Όπως προέκυψε τα μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης, μέσω των θαλασσίων οδών μεταφοράς ναρκωτικών από την Ελλάδα στην Τουρκία, δραστηριοποιούνταν επιπρόσθετα και στην μεταφορά μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω προώθηση τους σε χώρες της δυτικής Ευρώπης. Για την αποδόμηση των εγκληματικών οργανώσεων, υλοποιήθηκε το διήμερο (13-14/06/2017) ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν, παράλληλες και ταυτόχρονες αστυνομικές έρευνες σε περιοχές της Αττικής της Λακωνίας και της Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, για την εμπλοκή τους στις παραπάνω παράνομες δραστηριότητες συνολικά (38) άτομα ενώ κατηγορούνται ακόμη (21). Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 316 κιλά και 182 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 166 δενδρύλλια κάνναβης. (EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) EUROKINISSI

Δείτε τι αναφέρει σε Δελτίο Τύπου ο Πανλευκάδιος για τη σύλληψη ποδοσφαιριστή του συλλόγου που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν έξι κιλά της ναρκωτικής ουσίας ΜDΜΑ.

Όπως αναφέρει σε Δελτίο Τύπου ο Πανλευκάδιος:

"Με αφορμή τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις και την σύλληψη αθλητή του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου μας, ο οποίος φέρεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία της Λευκάδας, ότι το σωματείο μας, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τέτοιες παραβατικές ενέργειες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και επιθυμούμε την ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος αθλητής αποτελεί ήδη παρελθόν για την ομάδα μας."

Φώτο αρχείου: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ