Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γυναίκα θα κοουτσάρει σε ομάδα Γ' Εθνικής

Γυναίκα θα κοουτσάρει σε ομάδα Γ' Εθνικής
Σαββίδου

Την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που συμμετέχει στη Γ' Εθνική, ανέλαβε γυναίκα! Ναι, καλά διαβάσατε. Η Ανθούλα Σαββίδου αντικατέστησε το Νίκο Θεοδοσιάδη και θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

Ιστορία γράφει η Ανθούλα Σαββίδου. Η Κατερνιώτισσα προπονήτρια, κάτοχος διπλώματος UEFA Β', ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που συμμετέχει στη Γ' Εθνική. Μετά την ήττα (3-0) από τον Απόλλωνα Λάρισας, πάρθηκε η απόφαση να αντικατασταθεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης, τη θέση του οποίου παίρνει η Σαββίδου.

Θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (9/10), στην αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο, στο Βελεστίνο (16.00). Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιώργος Γαβριλίδης, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ψάχνει για προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία στην Ανθούλα Σαββίδου.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στη Γ' Εθνική, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έχει τρεις ήττες (από Διαγόρα Σεβαστής, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας) και μία νίκη (επί του Εθνικού Φιλιππιάδας). Συνεργάτη στον πάγκο θα έχει η Σαββίδου τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Μήθυμη.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ