Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φυλακίσεις για την υπόθεση Κατσούλη

Σε ποινές φυλάκισης 16 και 13 ετών καταδικάστηκαν πρωτόδικα, δύο από τους έξι κατηγορουμένους που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του αποθανόντος φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη.

Ανακοινώθηκαν σε πρωτόδικο βαθμό οι ποινές στους τρεις από τους έξι κατηγορουμένους, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος τελικά απεβίωσε νοσηλευόμενος.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου επέβαλε ποινές 16 και 13 ετών στον 34χρονο και στον 28χρονο, κρίνοντας τους ένοχους. Οι δύο άνδρες τέθηκαν υπό καθεστώς φυλάκισης, αφού η έφεση τους δεν αναστέλλει την εφαρμογή της ποινής μέχρι την εκδίκαση της.

Στον 34χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης συνολικά16 ετών για τη θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και τη συμπλοκή, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον 28χρονο επιβλήθηκε ποινήςκάθειρξης 13 ετών με τηνέφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ακόμα, ένας 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης για συμπλοκή εντός αθλητικής εγκατάστασης. Η δική του ποινή ανεστάλη μέχρι την εκδίκαση της έφεσης τους, ενώ υποχρεούται να παρίσταται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Επίσης, του απαγορεύτηκε να παρακολουθεί παιχνίδι του Ηρόδοτου και του Εθνικού.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ