Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έβρος Σουφλίου - Άρης 0-3

Έβρος Σουφλίου - Άρης 0-3
INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε με νίκη του τις φετινές του υποχρεώσεις επικρατώντας εκτός έδρας του Έβρου Σουφλίου με 0-3 για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έμεινε για όγδοο παιχνίδι αήττητος.

Με νίκη ολοκλήρωσε ο Άρης με νίκη του τις φετινές του υποχρεώσεις επικρατώντας εκτός έδρας του Έβρου Σουφλίου με 0-3 για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έμεινε για όγδοο παιχνίδι αήττητος.

Σε ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Πάουλο Κάμπος έφθασε στο τρίποντο της νίκης και παρέμεινε στην κορυφή σημειώνοντας και τα τρία γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο με τους συνήθεις ύποπτους. Τους Καπνίδη που χτύπησε αρχικά δυο φορές και Πόι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 2΄ αλλά ο Καρατζιοβαλής ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο 5΄ ο Γκουτζελάς απομάκρυνε προ του Πόι μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από την σέντρα του Γκίνο.

Ο Άρης συνέχισε να επιμένει και στο 7΄ ο Πόι δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ που επιχείρησε ενώ στο 8΄ ο Γκουτζελάς απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Παπαδόπουλου σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του ο Πόι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να πέρασε μόλις άουτ.

Στο 17΄ η μπάλα από το σουτ του Εμρέ πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καρατζιοβαλή που στο 19΄ ο έμπειρος τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε την μπάλα από την κεφαλιά του Τοπούζη.

Στο 25΄ ο Σουνάς σάστισε μετά την απώλεια της μπάλας του Γκουτζελά από την σέντρα του Πόι και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ ενώ στο 31΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε με υπερπροσπάθεια στο σουτ του Προβατίδη.

Στο 38΄ ήταν η σειρά του Καρατζιοβαλή να αποκρούσει την μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ του Εφραιμίδη στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου που έληξε με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 48΄ ο Γκουτζελάς μπλόκαρε την κεφαλιά του Γκίνο από το κόρνερ του Σουνά, ενώ στο 55΄ μετά το γύρισμα του Πόι με την προβολή του ο Καπνίδης έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 70΄ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Φερνάντες σε προσπάθεια του Τοπούζη αλλά στο 73΄ ο Άρης έφθασε στο 0-2 και πάλι με τον Καπνίδη τη φορά αυτή με κεφαλιά μετά από το γύρισμα του Σουνά.

Κι όσο για το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 83΄ όταν ο Πόι πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Γκουτζελά στο πλασέ του Καπνίδη αποτρέποντάς του το χατ τρικ.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λιόλιος, Προβατίδης, Λεμονής, Παπαδόπουλος (79' Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (87' Βασιλόπουλος).

Έβρος Σουφλίου: Γκουιζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης (69' Ερκάν), Λίτσιος, Τσοπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61' Παναγιώτου), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Μάλκα, Τοπούζης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ