Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ
Περογαμβράκης Σαχινίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την ήττα σοκ στα Ζωνιανά από τον Ερμή ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά στο "Γεντί Κουλέ" με τον Νίκο Γκουλή να κάνει πολλές αλλαγές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση και να χάνει 1-2 καλές ευκαιρίες με τους Περογαμβράκη, Φαζό, όμως γρήγορα ο ρυθμός χάλασε και οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν την... μουρμούρα στις εξέδρες.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ δηλαδή να έχει την κατοχή, όμως να μην μπορεί να φτιάξει φάσεις. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα βελτιώθηκε και οι Κρητικοί πίεσαν αρκετά την άμυνα του Ατρομήτου.

Στο 74ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι με τον Σαχινίδη (το έκανε ο Δανάσης) και ο Περογαμβράκης την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σαχινίδης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Πόποβιτς αυτή τη φορά να σκοράρει από τα 11 βήματα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να παίρνει σημαντική νίκη μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα που τον έφεραν αρκετούς βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και την άνοδο στην Football League.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης, Φαμπίνιο (Παπατζίκος 87'), Πόποβιτς (Βιγιαφάνε 87'), Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Πατηνιώτης (Κοιλιάρας 46').

Ατρόμητος Πειραιά: Αθανασόπουλος, Κολιός, Σιγάλας, Φυσαράκης, Αριανούτσος, Στρατής (Μπαλτζάκης 79'), Γεωργιάδης (Γεωργίου 71'), Σιδηρόπουλος, Θανόπουλος, Μαρινάκης (Μητρόπουλος 79'), Δανάσης.

Σκόρερ: Περογαμβράκης (πέναλτι 74'), Πόποβιτς (πέναλτι 82').

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ