Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστρέφουν στο Θώδειο οι "οράνιε"

Επιστρέφουν στο Θώδειο οι "οράνιε"
Αιολικός

Ο ΑΟ Λουτρακίου κοντράρεται τη Δευτέρα (26/9, 15.30) με τον Αιολικό για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Επιστροφή στο Θώδειο για τους "οράνιε", που πάνε για το 2x2. Δείτε το match programme της αναμέτρησης.

Μετά τη νίκη κόντρα στον Παναργειακό, ο ΑΟ Λουτρακίου αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (26/9, 15.30) τον Αιολικό, για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Απέναντι στον ανανεωμένο φέτος (διοικητικά και αγωνιστικά), αλλά σταθερό πρωταγωνιστή του ομίλου Αιολικό, η ομάδα του Λουτρακίου θα αγωνιστεί με τέσσερις σημαντικές απουσίες, αφού οι τραυματισμοί των Τσιώλη, Σιώκου, Παπαναστασίου και Brestovichki δημιούργησαν «πονοκέφαλο» στον τεχνικό της ομάδας Νίκο Μεσολόγγη.

Από την άλλη μεριά ο Αιολικός προέρχεται από ήττα (1-0) από τον ΠΑΟ Βάρδας και από το 0-0 με την Παναχαϊκή. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο Θώδειο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εξελιχθεί σε ντέρμπι, με ανατροπές, πολλά γκολ και ωραίο θέαμα για τους φιλάθλους που είχαν την τύχη να τις παρακολουθήσουν. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά το match programme της αναμέτρησης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ