Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επεισόδια στο Αχαϊκή - Παναρκαδικός

Επεισόδια στο Αχαϊκή - Παναρκαδικός
Αχαϊκή INTIME SPORTS

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Αχαϊκής με τον Παναρκαδικό. Προπηλακισμοί στους φιλοξενούμενους και διακοπή του αγώνα. Κινδυνεύει με βαριά ''καμπάνα'' η ομάδα της Αχαΐας.

Από πολύ σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι στην Κάτω Αχαγιά ανάμεσα σε Αχαϊκή και Παναρκαδικό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι, που παλεύουν να κρατηθούν στην κατηγορία, είδαν τον Κώτσιρα των φιλοξενούμενων να σημειώνει το 1-2 στο 90', με αποτέλεσμα οι οπαδοί τους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να προπηλακίζουν την αποστολή του Παναρκαδικού.

Είχε προηγηθεί ρίψη αντικειμένων, ενώ τα μέλη της αποστολής της ομάδας της Αρκαδίας ήταν για αρκετή ώρα κλεισμένα στα αποδυτήρια, έξω από τα οποία ''μαζεύτηκαν'' αστυνομικές δυνάμεις. Ύστερα από τρεις ώρες η ομάδα του Παναρκαδικού αποχώρησε από το γήπεδο, αφού νωρίτερα ο διαιτητής είχε αποφασίσει τη διακοπή του αγώνα.

Η εξέλιξη αυτή για την Αχαϊκή είναι καταδικαστική, καθώς όχι μόνο χάνει το ματς στα χαρτιά, αλλά κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Αξιοσημείωτο ότι πριν από το ματς η Αχαϊκή είχε βγάλει την εξής ανακοίνωση: ''Την Κυριακή γιορτάζουμε τα 95 χρόνια της ΜΕΓΑΛΗΣ μας ΚΥΡΙΑΣ και παράλληλα κάνουμε το μεγάλο βήμα για τη παραμονή… ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ…''.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ