Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου για να μην παίξει ο Ηρακλής στα playoffs ανόδου

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / EUROKINISSI)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Ο Άρης Παλαιοχωρίου κατέθεσε ένσταση κατά της συμμετοχής του Ηρακλή στα playoffs ανόδου στη Football League. Τι αναφέρει το επίμαχο άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ένσταση κατά του Ηρακλή, ζητώντας του να απαγορευθεί η συμμετοχή του "γηραιού" στα playoffs ανόδου στη Football League και επικαλείται το άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρεται στις "Προϋποθέσεις Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα ΠΑΕ και Σωματείων".

Σύμφωνα με την ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου και βάσει την συγκεκριμένης διάταξης, από την στιγμή που πέρυσι ο Ηρακλής αποφάσισε να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένει άλλη μία χρονιά για να έχει δικαίωμα ανόδου και όχι να ανέβει με την πρώτη. Πλέον, ο λόγος περνάει στην ΕΠΟ, η οποία και θα αποφασίσει.

Το επίμαχο άρθρο αναφέρει:

"Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ