Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έφεση ο Ηρόδοτος για την τιμωρία

Έφεση ο Ηρόδοτος για την τιμωρία
INTIME SPORTS

Για προσπάθεια της ΕΠΟ να φορτώσει στο σωματείο όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Ηρόδοτος.

Ο Ηρόδοτος άσκησε έφεση κατά της απόφασης για την τιμωρία του μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στον αγώνα με τον Εθνικό και σε ανακοίνωση του αναφέρει πως η ΕΠΟ προσπαθεί να του φορτώσει όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μας λυπεί το γεγονός που η Ε.Π.Ο. "φρόντισε", στις πλάτες ενός ερασιτεχνικού σωματείου όπως είναι ο ιστορικός μας ΗΡΟΔΟΤΟΣ, να φορτώσει όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες. Η ομάδα θα ασκήσει έφεση για να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματά της και ελπίζουμε στην ολομέλεια της επιτροπής να επικρατήσει σύνεση και λογική, ώστε να μην ισχύσει αυτή η ποινή εξαθλίωσης και αφανισμού της ομάδας μας.

Δηλώνουμε και πάλι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα η διοίκηση της ομάδας μας είχε πάρει όλα τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και δεν είχε ουδεμία ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό που μας συγκλόνισε όλους. Ο Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχει 82 χρόνια ιστορίας, διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό και καμία τριμελής επιτροπή δεν μπορεί να καταδικάσει ούτε την ομάδα ούτε την κοινωνία της Νέας Αλικαρνασσού.

Εκ του Δ.Σ. Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ