Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δόξα Δράμας - Άρης 1-0

Δόξα Δράμας - Άρης 1-0
Δόξα Δράμας - Άρης INTIME SPORTS

Σε ήττα (1-0) από τη Δόξα υποχρεώθηκε στη Δράμα ο Άρης. Το χτύπημα φάουλ του Κυριακίδη στο 70' βρήκε δίχτυα και οι Θεσσαλονικείς, σε συνδυασμό με την επικράτηση του Πανσερραϊκού, μένουν πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης. (VIDEO)

Καθόλου καλά δεν εξελίχθηκαν τα δεδομένα για τον Άρη στη Δράμα, στο ματς της 20ής αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν με 1-0, Πανσερραϊκός και Καβάλα νίκησαν στα δικά τους ματς, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να μείνει πίσω στην προσπάθεια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Πρώτο ημίχρονο στη Δράμα με κλασικές χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 4' ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καλογέρη, αλλά ο Καράδαης κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Η απάνητηση ήρθε στο 11', με τον Στόικο από θέση βολής να βρίσκει το δεξί δοκάρι του Άρη. Στο 44' ο Πόι σπατάλησε μια μεγάλη φάση για να ανοίξει το σκορ. Ο Σανιά έκανε το γέμισμα, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο στράικερ του Άρη πραγματοποίησε λανθασμένα την προβολή.

Δόξα Δράμας - Άρης 1-0
INTIME SPORTS

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 45', ο Μουδούρογλου βρέθηκε στην περιοχή, πλάσαρε από θέση τετ α τετ τον Φυσέκη, ο οποίος ωστόσο έδιωξε με τα πόδια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος, ο Παπαδόπουλος επιχείρησε συρτό σουτ ύστερα από πάσα του Γεωργιάδη, όμως ο τερματοφύλακας των ''μαυραετών'' κράτησε το μηδέν.

Ο Άρης στο δεύτερο μισό προσπάθησε να σημειώσει γρήγορα γκολ, για να του φύγει το άγχος. Στο 55' ο Ν' Λουντούλου είδε τον Καράδαη να τον νικά σε ανεπανάληπτο πλασέ. Και ενώ οι γηπεδούχοι εμφάνιζαν σημάδια κόπωσης, ήρθε το γκολ. Στο 70' ο Κυριακίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Φυσέκης έμεινε... άγαλμα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα! Εξαιρετική εκτέλεση.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πιεστικός γινόταν ο Άρης, αλλά διαδρόμους προς την εστία του MVP Καράδαη ήταν ανέφικτο να βρει. Έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη, όπως είχαν κάνει και στην αναμέτρηση του ''Κλ. Βικελίδης''.

Δόξα Δράμας - Άρης 1-0
INTIME SPORTS

ΔΟΞΑ (Ανδρέας Παντζιάρας): Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης (90' Τουνγκελίδης), Κυριακίδης (87' Παπαβασιλείου), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου, Στόικος, Αθανασιάδης (85' Δούμπλατζης).

ΑΡΗΣ: (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι (69' Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος (54' Νάκας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης.

Το παιχνίδι το παρακολουθήσατε σε απευθείας μετάδοση από το Sport24.gr.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ