Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά Γκιρτζίκη και ΕΠΟ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά Γκιρτζίκη και ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προέβη σε δήλωση με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΟ και τον κ. Γκιρτζίκη για όσα συμβαίνουν στη Γ' Εθνική και στον όμιλο που μετέχει η Σπάρτη.

Η Σπάρτη το απόγευμα της Κυριακής (24/1) ηττήθηκε με 2-0 από την Ερμιονίδα εκτός έδρας ενώ την ίδια ώρα ο Παναργειακός πέρασε από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας με 2-0. Μάλιστα πλέον Παναργειακός και Σπάρτη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς.

Ο ισχυρός άνδρας της Σπάρτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωση-ανακοίνωση του επιτέθηκε κατά της ΕΠΟ και του κ. Γκιρτζίκη μιλώντας για "σπρώξιμο" του Παναργειακού για να ανέβει στην Football League.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Με αφορμή γεγονότα που παρατηρούνται στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Παρακολουθούμε με περίσσια υπομονή την προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β' Εθνική... Προειδοποιούμε τον Γκιρτζίκη ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Σπάρτη. Το νου σας...»".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ