Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης Ακροποτάμου - Άρης 0-2

Άρης Ακροποτάμου - Άρης 0-2
INTIME SPORTS

Ο Άρης στο ντεμπούτο του Πάουλο Κάμπος κέρδισε στο γήπεδο της Ελευθερούπολης με 0-2 τον Άρη Ακροποτάμου με τα δύο γκολ του Σουνά.

Με τα δύο γκολ του Σουνά ο Άρης στο ντεμπούτο του Πάουλο Κάμπος κέρδισε στο γήπεδο της Ελευθερούπολης με 0-2 τον Άρη Ακροποτάμου.

Με την επιστροφή στις νίκες η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε την χθεσινή ισοπαλία του Πανσερραϊκού και μείωσε στους δύο τους βαθμούς από την πρώτη θέση.

Στο 10΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντάκου, ενώ στο 24΄ ήρθε το 0-1 από την κεφαλιά του Σουνά μετά την σέντρα του Ψυχογιού.

Στο 27΄ το σουτ του Γκίνο δεν ανησύχησε τον Κωνσταντάκο, ενώ στο 30΄ ο Σουνάς με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 42΄ ο Πόι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την λάθος απομάκρυνση του Κωνσταντάκου και στο 43΄ η μπάλα από το σουτ του Δούμπλατζη πήρε ύψος και βρήκε το πάνω μέρος των διχτυών της εστίας του Καρατζιοβαλή.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυνατά από τα αποδυτήρια και στο 47΄ απείλησαν με το σουτ του Προβατίδη, τον Καρατζιοβαλή να αποκρούει και τον Δούμπλατζη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη.

Η κεφαλιά του Σεφερίδη στο 55΄ δεν ανησύχησε τον Καρατζιοβαλή, ενώ στο 69΄ ήρθε η αποβολή του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70΄ ο Καρατζιοβαλής μπλόκαρε το συρτό σουτ του Αποστολίδη και στο 77΄ ο Άρης έφθασε κοντά στο 0-2 με το σουτ του Καπνίδη εκτός της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να βρίσκει την συμβολή των δοκών του Κωνσταντάκου.

Το 0-2 όμως για τον Άρη ήρθε στο 82΄ και πάλι με τον Δημήτρη Σουνά μετά την κάθετη πάσα του Καπνίδη και τον αρχηγό του Άρη να περνάει την μπάλα να πλασάρει από πάνω τον Κωνσταντάκο.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος, Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς, Ατματσίδης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ