Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Εθνικός Αγιονερίου 3-1

Άρης - Εθνικός Αγιονερίου 3-1
INTIME SPORTS

Ο Άρης κατάφερε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου μετά το 82' και να επικρατήσει με 3-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", επιστρέφοντας στις νίκες.

Μετά το 82' ο Άρης κατάφερε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου και φθάνοντας στο 3-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", επέστρεψε στις νίκες.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε την υπεροχή και δίκαια έφθασε στη νίκη απέναντι σε αυτή του Βασίλη Τραϊανόπουλου που μετά το 1-1 προσπάθησε περισσότερο να το διαφυλάξει.

Ο Άρης είχε την πρώτη καλή του ευκαιρία στο 13΄ με το σουτ του Παπαδόπουλου και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη.

Στο 18΄ ήρθε το 1-0 μετά την εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Πόι που έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, σέντραρε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο Παπαδόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 27΄ ήρθε η ισοφάριση για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου αφού η μπάλα μετά το ανάποδο ψαλιδάκι του Μήτσικα μέσα από την μικρή περιοχή του Άρη κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Καρατζιοβαλή.

Στη συνέχεια στο 36΄ ο Καλογεράκης απέκρουσε εξ επαφής μετά το πλασέ του Ρένια που στο 44΄ είδε την μπάλα από το σουτ του εκτός της μεγάλης περιοχής να πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλογεράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 82΄ για να δει την υπεροχή του να μετουσιώνεται σε γκολ και να αφήνει πίσω του το 1-1 που παρέμεινε μέχρι εκείνο το σημείο.

Μέχρι εκείνο το σημείο στο 50΄ ο Καλογεράκης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή προ του Πόι ενώ στο 53΄ η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων πάνω στην γραμμή μετά την κεφαλιά του Σταυρόπουλου έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Προβατίδη.

Στο 63΄ η μπάλα από την εξ επαφής κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη και λίγο άουτ μετά το πλασέ του Πόι στο 70΄.

Στο 82΄ όμως ήρθε το 2-1 με την προβολή του Πόι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη από την κεφαλιά του Φερνάντες μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου. Κι όσο για το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90΄ με το διαγώνιο σουτ του Χιντασέλι.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (79’ Γκίνο), Σταυρόπουλος (64΄ Χιντασέλι), Πόι και Ρένια (46΄ Καπνίδης).

Εθνικός Νέου Αγιονερίου (Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (64΄ Δημητρακόπουλος), Γκελήνος, Γκέρτσος (67΄ Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.

"Είχαμε καθολική υπεροχή που δηλώνει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας", τόνισε μετά την λήξη ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ για την ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων μετά τους δύο εξ αυτών να σκόραραν – Παπαδόπουλος και Πόι – σημείωσε: "Τα νέα πρόσωπα μας πρόσθεσαν ποιότητα και μας έκαναν καλύτερη ομάδα".

Κι όσο για τον τεχνικό του Εθνικού Νέου Αγιονερίου ο Βασίλης Τραϊανόπουλος δήλωσε: "Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας. Κάναμε δύο λαθάκια και τα πληρώσαμε".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ