Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Πανσερραϊκός 1-0

Άρης - Πανσερραϊκός 1-0
Γκόλιας

Ο Άρης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό. Νίκη και για την Καβάλα.

Με το γκολ του Γκόλια στο 49΄ο Άρης έκαμψε την αντίσταση του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και μείωσε στο -1 την μεταξύ τους διαφορά πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το πέντε στα πέντε μετά από την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική της ηγεσία και έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί του συνόλου του Κώστα Βασιλακάκη.

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Άρης - Πανσερραϊκός 1-0

Ο Άρης μπορεί να ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και ειδικότερα στην πίεση που άσκησε στο φινάλε του. Στο 11΄οι γηπεδούχοι είχανε την πρώτη ευκαιρία τους μετά το κόρνερ του Σουνά, την πρώτη κεφαλιά του Καλογέρη στο πρώτο δοκάρι και ο Πόι να μην μπορεί στο δεύτερο να κάνει το 1-0.

Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε με τον Ανδρούτσο να μπλόκαρε δύσκολα πέφτοντας στη γωνία του το σουτ του Καλογέρη μετά το φάουλ του Σουνά. Στο 21 η κεφαλιά του Γαϊδαρτζή από την σέντρα του Γαλακτερού δεν ανησύχησε τον Φυσέκη.

Στο 40΄ο Ανδρούτσος για μία ακόμη φορά είπε όχι μετά την εκτέλεση φάουλ του Σουνά με τους Καλογέρη και Καπνίδη να προσπαθούνε να πάρουνε την κεφαλιά. Κι όσο για το 45΄σε φάση διαρκείας μετά το φάουλ του Σουνά Γκόλιας και Σαμαράς δεν μπόρεσαν εξ΄ επαφής να σπρώξουνε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη κι αφού στο 48΄ο Ανδρούτσος απέκρουσε με γροθιές το φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν ένα λεπτό μετά. Στο 49΄μετά το νέο φάουλ που εκτέλεσε ο Σουνάς και την κεφαλιά γύρισμα του Καλογέρη ο Γκόλιας αφού κατέβασε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού με φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 56΄ο Ανδρούτσος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σουνά, ενώ στο 66΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ολίσε του Πανσερραϊκού για χέρι.

Στο 70 η μπάλα από το πλασέ του Ανδρούτσου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου. Στο 80΄ο Πόι δεν μπόρεσε μετά το γύρισμα του Γεωργιάδη να τελειώσει την φάση και στο 82΄ ο Ανδρούτσος απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά ψαράκι του Αργεντινού.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (67΄Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης (71 Νάκας), Σουνάς, Σανιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (37΄Καψάλης), Τριανταφύλλου Κ., Τσουκαλάς (76΄Ναουμέφσκι), Ολίσε, Μπονέρης, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής (60΄Γκόγκας).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ