Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Καβάλα 1-0

Άρης - Καβάλα 1-0
Άρης - Καβάλα Πόι INTIME SPORTS

Ο Άρης κέρδισε με 1-0 την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησε τις ελπίδες του για να φθάσει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής στην τελευταία αγωνιστική.

Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός επικράτησε στο Αγιονέρι του τοπικού Εθνικού με 1-0 με το γκολ του Μουτεσίδη στο 65΄ και παρέμεινε στην 1η θέση μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη χρειάστηκε την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στο 89΄ για να καταφέρει να «λυγίσει» τον Αθανασίου που μέχρι εκείνο το σημείο έμοιαζε ανίκητος.

Στο παιχνίδι ο Άρης μπήκε δυνατά και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του μόλις στο 2΄ με τους αμυντικούς της Καβάλας να έδιωξαν με υπερένταση το σουτ του Πόι στο δεύτερο δοκάρι. Μία φάση που ξεκίνησε από την σέντρα του Σανιά και την απομάκρυνση της άμυνας για να ακολουθήσει η κεφαλιά του Σαμαρά.

Στο 8΄ ο Καπνίδης θέλησε να κρεμάσει τον Αθανασίου αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Στο 13΄ ο τερματοφύλακας της Καβάλας απομάκρυνε σε κόρνερ την μπάλα στο τετ α τετ που είχε με τον Ν΄ Λουντούλου.

Η μπάλα από την κεφαλιά του Καλογέρη μετά το κόρνερ του Σουνά πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 18΄ ο Αθανασίου την μπλόκαρε από το σουτ του Πόι. Στο 27΄ και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Καβάλας διώχνοντας πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καπνίδη με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να ζήτησαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Η Καβάλα απείλησε στο 40΄ για πρώτη φορά με την κεφαλιά του Μπάτζιου αλλά ο Φυσέκης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 42΄ ο Ν΄ Λουντούλου δεν πρόλαβε την μπάλα από την πάσα του Πόι ενώ στο 43΄ το σουτ δεν απείλησε την εστία της Καβάλας.

Στο 44΄ ο Ν΄ Λουντουλου θα περάσει τον Ιορδανίδη στο ύψος του πέναλτι αλλά θα νικηθεί από τον Αθανασίου, και στο 45΄ οι ποδοσφαιριστές του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλογέρη από τον τερματοφύλακα της Καβάλας αλλά το αρνήθηκε ο Παπαγεωργίου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άρη που είχε δοκάρι μετά την σέντρα του Πόι από τα δεξιά και ο Ιορδανίδης έβαλε το πόδι του όπου παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Στο 52΄ η Καβάλα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σταματόπουλος ανέτρεψε τον Ν΄ Λουντούλου που έφευγε μόνος του με τον Παπαγεωργίου να του δείχνει την απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στο 62΄ ο Άρης είχε μία ακόμη ευκαιρία και πάλι με τον Ν΄ Λουντούλου όπου ο Αθανασίου έκανε την έξοδο πριν από την προβολή του Γάλλου.

Στο 66΄ η μπάλα από το δυνατό σουτ του Καλογέρη εκτός περιοχής πέρασε μόλις άουτ. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 74΄ η Καβάλα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-1 όταν ο Κανούλας αμαρκάριστος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Στο 82΄ ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για τον Άρη καθώς ο αμαρκάριστος Κωνσταντινίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αθανασίου έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε. Στο 86΄ η μπάλα από το σουτ του Ν΄ Λουντούλου κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 88΄ απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη αφού ο Σαμαράς μόνος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε όμως η μπάλα κατάληξε άουτ.

Στο 89΄ όμως η πολιορκία του Άρη μετουσιώθηκε στο γκολ της νίκης. Ο Νάκας σέντραρε από τα δεξιά και ο Κωνσταντινίδης με γυριστή κεφαλιά του έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασίου, ο οποίος δε μπόρεσε να αντιδράσει κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (67΄ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (72΄ Κωνσταντινίδης).

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Αβρ. Παπαδόπουλος (46΄ Γκαρακλίδης), Παντελίδης (38΄ Παντελίδης), Κανούλας, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ