Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Καμπανιακός 2-0

Άρης - Καμπανιακός 2-0
INTIME SPORTS

Ο Άρης με τα γκολ των Μάριου Παπαδόπουλου και Πόι κέρδισε τον Καμπανιακό με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Με τα γκολ των Μάριου Παπαδόπολου και Πόι ο Άρης κέρδισε τον Καμπανιακό με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στην άκρη του πάγκου τους και υπό το βλέμμα του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος Άλεξ Κάλας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και με πίεση ήταν αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία στο 4' αλλά ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο Άρης συνεχίζοντας να πιέζει ασφυκτικά τον Καμπανιακό κατάφερε να προηγηθεί στο 20' με το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής όπου άφησε άγαλμα τον Κηπουρό και έκανε το 1-0.

Ο Καμπανιακός αντέδρασε και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 27' όταν ο Κουντουράς άδειασε τον Σαμαρά αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 39΄ οι φιλοξενούμενοι είχανε οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ και από την κεφαλιά του Ρακάβινα με τον Φυσέκη να είχε κάνει λάθος έξοδο.

Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45' με το πλασαριστό σουτ του Ν΄ Λουντούλου με την μπάλα να πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και απείλησε στο 52' με πρωταγωνιστή τον Καπνίδη να στρώνει στον Παπαδόπουλο που από το σημείο του πέναλτι έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα εκατοστά έξω από το παραθυράκι του Κηπουρού.

Στο 73' με σέντρα του Κουντουρά, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, αλλά πέρασε άουτ.Στο 80΄ τέλος ο Άρης κλείδωσε τη νίκη του όταν μετά από επίθεση διαρκείας στα καρέ του Καμπανιακού μετά το πλασέ του Νάκα ο Πόι έβαλε το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα του Κηπουρού κάνοντας το 2-0.

Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας (64΄ Λιόνης), Πόι, Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης (59΄ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Παπαδόπουλος.

Καμπανιακός (Υφαντίδης):Κηπουρός, Κουκουλέκης, Πόπτσης (46΄ Χρήστου), Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος (35΄ Παπάζης), Υψηλός (69΄ Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης, Σαπανίδης, Κουντουράς, Προβατίδης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ