Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1
INTIME SPORTS

Το 2015 δεν ξεκίνησε όπως θα θέλανε στον Άρη με το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με το γκολ του Γαϊδαρτζή στο 23' και του Καπνίδη στο 91', ενώ στο 62' ο Σουνάς αστόχησε σε πέναλτι.

Το 2015 δεν ξεκίνησε όπως θα θέλανε στον Άρη αφού παρά την καλύτερη φετινή εμφάνιση χρειάστηκε το γκολ του Καπνίδη στο 91΄ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι φιλοξενούμενοι είχανε προηγηθεί με το γκολ του Γαϊδαρτζή στο 23΄ ενώ στο 62΄ ο Σουνάς αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Μία ισοπαλία που ήρθε στην 13η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και έφερε τον Άρη στην 3η θέση με τους Πανσερραϊκό και Καβάλα μετά τις νίκες τους να είναι σε θέση οδηγού στο +1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρένια απείλησε με το πλασέ του στο 3΄ ενώ στο 19΄ ο Φυσέκης μπλόκαρε το σουτ του. Στο 23΄ η αδράνεια που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι επέτρεψαν στον Γαϊδαρτζή να κάνει το 0-1 ενώ στο 25΄ ο Σουνάς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στο 27΄ ο Άρης απείλησε και πάλι με την κεφαλιά του Καπνίδη ενώ στο 29΄ ο Πελτέκης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την στιγμιαία αδράνεια των Καρατζιοβαλή και Λιόλιου. Στο 35΄ ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Ελληνίδη ενώ στο 37΄ ο Φυσέκης απομάκρυνε στο τετ α τετ που είχε με τον Καπνίδη.

Στο 42΄ πάντως ο Άρης άγγιξε το 1-1 αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι από την κεφαλιά του Φερνάντες μετά το φάουλ του Σουνά για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με το 0-1 για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ οι ποδοσφαιριστές του Άρη ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Καπνίδη ενώ στο 56΄ ο Φυσέκης με εκπληκτική εκτίναξή του είπε όχι στο σουτ του Φερνάντες.

Στο 60΄ ο Ρένια σημάδεψε και πάλι τον Φυσέκη ενώ στο 61΄ ο Άρης κέρδισε πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε σε χέρι του Μπαρμπαγιάννη αλλά ο Σουνάς στο 62΄ που το εκτέλεσε αστόχησε στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά έξω από το δεξί δοκάρι του Φυσέκη.

Στο 65΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Γιαννίτση πέρασε ελάχιστα άουτ και την νέα που είχε στο 69΄ ο Φυσέκης προχώρησε σε εκπληκτική επέμβαση. Στο 88΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Σουνά πέρασε λίγο άουτ και στο 91΄ ο Καπνίδης ισοφάρισε μέσα από την μικρή περιοχή στο τελικό 1-1.

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκίνο, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (57΄ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (12΄ Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιαννίδης, Τορομανίδης, Πελτέκης (59΄ Σιμτσάκης), Ελληνίδης, Γαϊδαρτζής, Φλώρος, Μαμούτ (70΄ Τσαμουρλίδης).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ