Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης - Άρης Ακροποτάμου 2-0

Άρης - Άρης Ακροποτάμου 2-0
INTIME SPORTS

Με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ξανά στον πάγκο του, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Άρη Ακροποτάμου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες στην επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική του ηγεσία για δεύτερη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο με το 2-0 επί του Άρη Ακροποτάμου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Καπνίδης στο 25΄ κέρδισε τον Κωνσταντάκο στο τετ α τετ και άνοιξε το σκορ για να σφραγίσει τη νίκη στο 87΄ ο Κωνσταντινίδης δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στον πρώτο από τους 10 τελικούς στο κυνήγι του Πανσερραϊκού και της 1ης θέσης που οδηγεί στην Football League.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά και είχε διπλή ευκαιρία στο 8΄ με τους Παπαδόπουλο και Καπνίδη να μην μπορούνε να κερδίσουνε τον Κωνσταντάκο που προχώρησε σε διπλή επέμβαση. Ο τερματοφύλακας του Άρη Ακροποτάμου μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Νάκα στο 12΄, δεν ανησύχησε σε αυτό του Γεωργιάδη στο 17΄ ενώ στο 24΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το πλασέ του Καπνίδη.

Ένα λεπτό μετά όμως στο 25΄ ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Καπνίδη που αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Νάκα και κερδίζοντας τον Κωνσταντάκο στο τετ α τετ έκανε το 1-0. Στο 28΄ ο Κωνσταντάνος απέκρουσε το πλασέ του Πόι και στο 31΄ μετά την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου η μπάλα από την κεφαλιά του Σαμαρά πέρασε άουτ.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45΄ οι ποδοσφαιριστές του Άρη διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι με τον διαιτητή Κατή να υπέδειξε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 47΄ η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντάνου στο σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής ενώ στο 50΄ ο τερματοφύλακας του Άρη Ακροποτάμου μπλόκαρε προ του Καπνίδη.

Στο 52΄ ο Σαμαράς αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Νάκας και στο 60΄ ο Κωνσταντάκος απομάκρυνε με υπερένταση προ του Καπνίδη.

Στο 62΄ ήταν η σειρά για την πρώτη τελική του Άρη Ακροποτάμου αλλά η μπάλα από το σουτ του Γκεοργκίεφ πέρασε άουτ μετά την κακή απομάκρυνση του Σαμαρά. Στο 70΄ ο Κωνσταντάκος απομάκρυνε με υπερένταση την έμπνευση του Καπνίδη να τον κρεμάσει ενώ το σουτ του στο 80΄ δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 86΄ το συρτό σουτ του Πόι από τα δεξιά μπλόκαρε ο Κωνσταντάκος και στο 87΄ ο Κωνσταντινίδης έκανε το 2-0 αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Πόι και με το ψύχραιμο πλασέ του κέρδισε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο (77΄ Φερνάντες), Καπνίδης (82΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας (71΄ Σταυρόπουλος).

Άρης Ακροποτάμου (Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ (73΄ Γιόβτσεφ), Χισανασβίλι (82΄ Ούτσι), Αποστολίδης, Ζωγραφάκης (77΄ Μονιός).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ