Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Άρης-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Άρης INTIME SPORTS

Με γκολ του Παναγιώτη Ατματσίδη στο 56', στο ''Κλ. Βικελίδης'', ο Άρης επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Αποβλήθηκε στο 52' ο Σιδηρόπουλος της ομάδας της Πέλλας.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', με γκολ του Ατματσίδη στο 56'.

Τους 13 βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο ΄Άρης, ο οποίος έκαμψε 1-0 την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο ποδοσφαιριστής που έκρινε το ματς ήταν ο Παναγιώτης Ατματσίδης, στο 56'. Επί της ουσίας οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα, είχαν την υπεροχή, αλλά στην τελική προσπάθεια είχαν σοβαρό πρόβλημα.

Οι πρώτες μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στο 5' και στο 10' με Καπνίδη και Σουνά, οι οποίοι απέτυχαν να βρουν στόχο. Η ομάδα της Πέλλας είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της, την ίδια ώρα που ο Πόι ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Όπως στο πρώτο μισό, έτσι και στο δεύτερο οι ''κίτρινοι'' μπήκαν δυναμικά με σκοπό να σκοράρουν γρήγορα και να τους φύγει το άγχος. Στο 52' ο Σιδηρόπουλος της Αναγέννησης αποβλήθηκε, γιατί κλώτσησε τη μπάλα και αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και λίγα λεπτά μετά, στο 56', έφτασαν στο γκολ. Ο Σουνάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ατματσίδης επωφελήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Στη συγκεκριμένη φάση οι ''μπλε'' διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ μετά το στοπάρισμα με το στήθος, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Στα λεπτά που απέμεναν το σκηνικό δεν άλλαξε και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο δεύτερο σερί τρίποντο με τον Κάμπος στον πάγκο.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός(69 Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46' Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78 Ρένια).

Αναγέννηση Γιαν.: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89 Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (79 Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (67 Γκάρτσιος), Κιόρτσης

Πατήστε ΕΔΩκαι δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες και στους 4 ομίλους

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ