Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απογοήτευση και αγανάκτηση από την ΑΕ Σπάρτη για το γηπεδικό

Απογοήτευση και αγανάκτηση από την ΑΕ Σπάρτη για το γηπεδικό
Σπάρτη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν προέκυψαν λύσεις για το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η ΑΕ Σπάρτη την επόμενη σεζόν της Football League μετά και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Άκαρπη απέβη η δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, καθώς άλλη μια φορά δεν βρέθηκε λύση στο γηπεδικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της πόλης, όσον αφορά στην παρουσία της στη Football League, την επόμενη σεζόν.

"Η σημερινή τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης δεν έδωσε λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕ Σπάρτη, αναφορικά με το γήπεδο που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Football League.

Πάγια θέση των ανθρώπων της διοίκησης των Πρωταθλητών είναι η ομάδα να μείνει στην πόλη που ανήκει. Διαπίστωσαν όμως σήμερα με έκπληξη πως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απέφυγαν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις πάνω στο φλέγον ζήτημα και να θέσουν κάποιο χρονοδιάγραμμα ή να βοηθήσουν στον βαθμό που τους αναλογεί. Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την μεγάλη επιτυχία της ΑΕ Σπάρτη με την άνοδο της στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 27 ολόκληρα χρόνια. Παρά το αδιέξοδο πάντως που έχει δημιουργηθεί η ΑΕ Σπάρτη επικεντρώνεται στην τελευταία αναμέτρηση που απομένει για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης δουλεύουν εντατικά προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη φιέστα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Football League. Σύντομα οι Πρωταθλητές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, όπου θα κάνουν τον απολογισμό της τελευταίας διετίας και θα αναφερθούν στο όραμα τους για την επόμενη μέρα του συλλόγου και αναμφισβήτητα θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να δώσουν απαντήσεις στο γηπεδικό ζήτημα της ΑΕ Σπάρτη".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ