Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από προπονητής της ομάδας, σπίκερ των αγώνων της!

Από προπονητής της ομάδας, σπίκερ των αγώνων της!

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συμβαίνει κάτι που πιθανότατα δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Ελάτε μία βόλτα στην Αρκαδία και στην Μεγαλόπολη.

Ο Βασίλης Κούβαλης, με σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως ο Άρης και ο Πανιώνιος, έκανε φέτος το προπονητικό του ντεμπούτο σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Συγκεκριμένα στον πάγκο της Δόξας Μεγαλόπολης η οποία αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο, παίρνοντας πέρσι την άνοδό της στην τρίτη κατηγορία.

Ο 46χρονος τεχνικός έμεινε στη Δόξα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου όπου και παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας. Τελευταία φορά την καθοδήγησε στις 29/1 στο ματς με το Ζευγολατιό.

Πλέον ο Κούβαλης σπικάρει τους αγώνες της πρώην του ομάδας όπως έκανε την περασμένη Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα της με την Παναχαϊκή!

Ο Αρκάς τεχνικός περιγράφει αγώνες για λογαριασμό της ΕΡΑ Σπορ, έχοντας ως βάση την ιδιαίτερη πατρίδα του. Πλέον όμως δεν βρίσκεται μόνο στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης αλλά και σε αυτής της ομάδας που προπονούσε μέχρι τον Γενάρη.

Από προπονητής της ομάδας, σπίκερ των αγώνων της!
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ