Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανέλαβε την Κηφισιά ο Γιαννακόπουλος

Ανέλαβε την Κηφισιά ο Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Κηφισιάς. Μία μέρα μετά την ήττα (0-3) από τον ΟΦΗ έγινε γνωστό ότι προσελήφθη ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Νέος προπονητής στην Κηφισιά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας, την οποία θα κοουτσάρει από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (μετέχει στον 4ο όμιλο).

Την Κυριακή (21/2) η Κηφισιά γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-3) από τον ΟΦΗ και τη Δευτέρα (22/2) ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον 42χρονο: " Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο 41χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνικής Ελλάδος το 2004, ύστερα από μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού και στην Premier League με την ομάδα της Μπόλτον ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια την προπονητική του καριέρα από τον Πανηλειακό.

Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Κάτσικας Νίκος. Καλωσορίζουμε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο έργο του". Ο Γιαννακόπουλος έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στον Πανηλειακό, στη Γ' Εθνική, τη σεζόν 2012-2013. Με την ομάδα του Πύργου μέτρησε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Κηφισιά στο εφετινό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας είναι στην 6η θέση. Έχει 30 βαθμούς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες), ενώ ο πρωτοπόρος Φωστήρας έχει 45 βαθμούς.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ