Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναβολή και στους αγώνες του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον 1ο, το 2ο και τον 3ο όμιλο, δεν θα πραγματοποιηθούν κι οι αγώνες του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Απ' το Σάββατο (07/01) είχε γίνει γνωστό πως οι αγώνες του 1ου, του 2ου και του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής δεν θα διεξαχθούν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τελικά, το μεσημέρι της Κυριακής (08/01) η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ούτε τα παιχνίδια του 4ου ομίλου. Θυμίζουμε πως η χθεσινή ανακοίνωση ανέφερε πως τα εξ αναβολής ματς θα λάβουν χώρα στις 25 Φεβρουαρίου.

H ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες και διακοπή συγκοινωνιών, αναβάλλονται οι αγώνες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (εξαιρείται ο αγώνας Αιολικός-ΑΟ Ζευγολατιoύ), καθώς επίσης ο αγώνας Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών του 4ου ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβολές σε 1ο, 2ο και 3ο όμιλο στη Γ' Εθνική
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ