Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αγγελόπουλος: "Υποχείριο κανενός ο Εθνικός"

Αγγελόπουλος: "Υποχείριο κανενός ο Εθνικός"
Εθνικός, Φωστήρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Αγγελόπουλος, που βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια στον Εθνικό, μίλησε για όσα έχει ζήσει όλο αυτότο διάστημα και υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η ομάδα "υποχείριο κανενός".

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» παραχώρησε ο Αλέξης Αγγελόπουλος. Σε αυτή, ο άνθρωπος που την τελευταία πενταετία βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε για τις εμπειρίες του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ξεκαθάρισε τις θέσεις του αναφορικά με το μέλλον, όσον αφορά τα διοικητικά, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ομάδα δεν θα μπει σε περιπέτειες.

Για την παραίτηση του:

"Όπως είχα δηλώσει έχω παραιτηθεί από τον Νοέμβριο. Είδα κάποια πράγματα πέρυσι στο τελικό κυπέλλου Γ' εθνικής και στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και δυστυχώς δεν έπεσα έξω. Κατάλαβα ότι η προσπάθεια μας έχει ένα ταβάνι και αυτο το ταβάνι δεν εξαρτάται από εμας. Η ηθική μου ικανοποίηση ήταν ότι ο διαιτητής αυτός του αγώνα με τον Φωστήρα δεν ξανασφύριξε και μετά από δυο μήνες και από τους πίνακες . Τουλάχιστον στο θέμα αυτό η ΕΠΟ έδειξε ότι μας σέβεται".

Για τα διοικητικά:

"Ολο αυτό το διάστημα δεν εμφανίστηκε ένας άνθρωπος να εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον να αναλάβει ή να έλθει κοντά μας. Παρόλο ότι ακούστηκαν διάφορα. Θεωρώ τον εαυτό μου θεματοφύλακα του ποδοσφαίρου στον Εθνικό. Τα χρήματα και την προσπάθεια που έχω κάνει για το σύλλογο δε θα τα χαρίσω σε ένα στοιχιματή ή ένα τυχοδιώκτη. Ο μόνος που εμφανίστηκε τον Ιανουάριο και είχε ζητήσει να πάρει την ομάδα ήταν ο Μαυρίκος. Για προφανείς λόγους δε θα έκανα τέτοια κίνηση. Είχα δηλώσει ότι ο Εθνικός όσο υπάρχω εγώ στα διοικητικά θα είναι περήφανος και ανεξάρτητος και δε θα γίνει υποχείριο κανενός για ιδιοτελείς λόγους (Π.χ να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό ή το αντίθετο). Αν έλθει μια σοβαρή πρόταση, μια κίνηση από Εθνικούς δεν θα πω όχι . Ισα ίσα θα τους βοηθήσω".

Για το γηπεδικό:

" Είμαι κουρασμένος από το γηπεδικό . Εχει γίνει τεράστια προσπάθεια με το ΤΑΙΠΕΔ με περιφέρεια με δήμο Πειραιά με δήμο Κερατσινίου. Εχω χαλάσει χρήματα και χρόνο. Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο μια και η γραφειοκρατία στην Ελλάδα είναι μνημειώδεις αλλά δεν έχω ακόμα παραδώσει τα όπλα , γιατί ένα γήπεδο είναι η πεμπτουσία για την αναγέννηση του Εθνικού".

"Τα πολλά τμήματα μοιράζουν τους παράγοντες"

"Όταν βρέθηκα μόνος να διαχειριστώ την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά για δυο χρόνια , η ομάδα ήταν αήττητη. Αντί για ευχαριστώ , υπήρξε γκρίνια από κάποιους Εθνικούς που έψαχναν να βρουν κάτι για να χτυπήσουν την ομάδα . Για να γκρινιάξουν σε οτιδήποτε . Με αυτούς τους ανθρώπους , εγώ δεν έχω κάτι κοινό , πέρα από την αγάπη μας για τον Εθνικό . Να ξέρουν όμως όλοι κάτι. Πως τις ομάδες δεν τις ανεβάζει ο πρόεδρος , αλλά ο κόσμος. Για να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω χρειάζεται υπερπροσπάθεια.

Στον Εθνικό το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά τμήματα πέρα του ποδοσφαίρου. Αθλήματα όπου η ομάδα πρωταγωνιστεί και κάνει πρωταθλητισμό . Αυτό σημαίνει ότι μοιράζονται οι δυνάμεις των ανθρώπων του συλλόγου, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από το ποδόσφαιρο. «Ξεζουμίζεται» ο κόσμος .Δεν λέω να διαλυθεί ο ερασιτέχνης ,ούτε να μην πηγαίνουν καλά τα τμήματα αλλά δεν μπορεί να πρωταγωνιστεί ο σύλλογος παντού. Να γίνουμε ορθολογιστές".

"Δεν αφήνω τον Εθνικό"

Για το μέλλον:

"Δεν αφήνω τον Εθνικό. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Και εμπλοκή άμεση να μην έχω , δεν την αφήνω. Ξέρουμε την κατηγορία και ξέρουμε τι χρειάζεται. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε όσο γίνεται καλύτερα, Χωρίς άγχος. Ο Εθνικός διαθέτει τον καλύτερο κορμό από πλευράς παικτών στον 4ο όμιλο. Με παιδιά που αγαπάνε πάνω από όλα την ομάδα . Αυτούς που θέλουμε θα τους κρατήσουμε. Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Αν αποφασίσω ενεργή και άμεση εμπλοκή να είναι σίγουροι κάποιοι αντίπαλοι στη κατηγορία οτι θα βλέπουν εφιάλτες".

Για τον Θύμιο Γεωργούλη:

" Περιμένω να δω πρώτα τις διοικητικές εξελίξεις . Αν θα αναλάβουν κάποιοι ή αν θα συνεχίσουμε μόνοι μας . Είναι σωστό και ηθικό να κρατήσουμε τον Θύμιο Γεωργούλη. Εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και σπουδαίος σαν άνθρωπος".

"Να αναβαθμιστεί η Γ’ Εθνική"

"Πρέπει όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να συγκεντρωθούμε και να μιλήσουμε για τα τεράστια προβλήματα μας. Ακούω πως στον 4ο όμιλο θα προστεθεί και σωματείο από την Σαντορίνη. Οπότε αυξάνονται και τα ταξίδια. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ενεργοποιηθεί από την ΕΠΟ τμήμα μάρκετινγκ. . Να υιοθετήσει το πρωτάθλημα και να το αγκαλιάσει . Να προβάλλονται αγώνες τηλεοπτικά. Αυτό θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο οικονομικά".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ